Bubu-Still Sun-Bej

Una dintre cele mai importante achizitii pentru familiile care asteapta un copil este un carucior pentru bebe. Un nou nascut va avea nevoie de un landou cu o suprafata plata, pentru a putea sa doarma pe spate atunci cand va plimbati, pe care il veti putea folosi pana la 6 luni. Dupa aceasta varsta, cand bebelusul va putea sa stea in fund, veti avea nevoie de un carucior cu scaun inclinat.

Unele modele de carucioare cu landou se transforma in carucior sport pentru a putea fi folosite o perioada mai indelungata de timp. Cele mai populare astfel de carucioare sunt:

  • Carucioarele 2 in 1: – contin un cadru metalic si un landou care se transforma in carucior sport
  • Carucioarele 3 in 1: pe langa cadrul metalic si landoul transformabil, aceste carucioare dispun si de o scoica pe care o puteti folosi pentru transportul facil al bebelusului dar care poate inlocui si scaunul de masina pana la o anumita varsta

 

Oferta de carucioare pentru bebe este foarte variata, iar pentru a alege un model bun va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum:

  • Nivelul de siguranta oferit – hamurile sau centurile de siguranta asigura protejarea bebelusilor in cazul unor eventuale accidente. Cele mai bune sisteme de siguranta sunt cele cu prindere in 3 sau 5 puncte care se vor deschide mai greu pentru a nu putea fi accesate de cei mici.
  • Greutatea – poate fi un aspect important in special daca locuiti intr-un bloc fara lift si va trebui sa urcati carutul in fiecare zi pe scari. Cele mai bune modele au cadrul din aluminiu, care are o rezistenta buna dar si o greutate mult mai redusa.
  • Dimensiunile – dimensiunile sunt importante atat pentru confortul oferit bebelusului dar si pentru transportul caruciorului. Alegeti un model pliabil care se va transporta mai usor si va necesita un spatiu redus de depozitare atat in portbagajul masinii cat si in mijlocacele de transport in comun.
  • Confortul – poate sa se refere atat la confortul bebelusului cat si al adultului care il manevreaza. Pentru bebelusi conteaza optiunile de inclinare, suspensiile, suportul pentru picioare sau husele de protectie pentru ploaie sau tantari iar pentru adulti manerul reglabil, sistemele de franare sau spatiile de depozitare
  • Accesoriile – asa cum am specificat anterior accesoriile pot sa imbunatateasca atat confortul bebelusului cat si al adultilor. O plasa de tantari, o umbrela sau o copertina reglabila pot sa ofere bebelusilor confortul de care au nevoie in timp ce un suport pentru biberon, un spatiu de depozitare, un buzunar sau o gentuta pot sa fie utile pentru parintele care utilizeaza caruciorul.

Pentru a va ajuta sa alegeti un carucior de calitate va vom prezenta in cele ce urmeaza care sunt cele mai bune cinci modele pe care le puteti achizitiona atat de la magazinele de specialitate cat si de la cei mai mari retaileri online:

 

1. Carucior nou nascuti 3 in 1 Baby Care™ PRO 531, Cu geanta bebe – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Baby Care™ PRO 531

2. Carucior 3 in 1, Geanta de scutece, Suspensie pe roata, Bubu-Still Sun-Gri – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Bubu-Still Sun-Gri

3. Carucior 3 in 1,Geanta de scutece,Suspensie pe roata,Bubu-Still Sun-Bej – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Bubu-Still Sun-Bej

4. Carucior 3 in 1, Geanta de scutece, Suspensie pe roata, Bubu-Still Sun-Rosu-Cafeniu – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Bubu-Still Sun-Rosu-Cafeniu

5. Carucior 3 in 1 Adamex Neonex TIP51C, Anthracite – click aici pentru a vedea cel mai bun pret!

Adamex Neonex TIP51C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.