Trotineta electrica KUGOO Kirin S1 Pro

Trotinetele electrice au devenit foarte populare in ultimii ani, atat adolescentii cat si adultii folosindu-le pentru a se deplasa cu usurinta pe distante medii si lungi. Aceste trotinete sunt usor de manevrat, au o marime compacta si o greutate redusa, fiind perfecte pentru a parcurge distanta pana la liceu, facultate sau serviciu rapid si fara prea mult efort.

Trotinetele electrice pot sa fie achizitionate pentru:

  • Distractie – fiind destinate in special copiilor sau adolescentilor astfel ca veti putea alege un model mai ieftin si cu dimensiuni mai mici
  • Transport – sunt destinate tinerilor care doresc o modalitate mai facila de transport, fiind mai voluminoase si mai costisitoare.

 

Daca doriti sa achizitionati o trotineta electrica performanta pe care sa o utilizati zilnic pentru a va deplasa pe distante mai lungi, atunci va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum:

  • Dimensiunile – dimensiunile trotinetelor electrice nu difera foarte mult de la un model la altul insa modelele premium au optiunea de rabatare, putand sa fie transportate cu usurinta in mijloacele de transport in comun sau in portbagajul masinii
  • Viteza – cele mai performante trotinete electrice pot atinge o viteza maxima de 25 – 30 Km/h, ajutandu-va sa va deplasati rapid chiar si pe strazile aglomerate unde exsita ambuteiaje
  • Autonomia bateriei – distanta maxima de parcurgere depinde de dimensiunile si capacitatea bateriei si poate sa varieze in functie de greutatea persoanei care utilizeaza trotineta, conditiile atmonsferice, temperatura sau calitatea drumului. O trotineta performanta va asigua o distanta maxima de parcurgere de aproximativ 30 Km.
  • Incarcarea bateriei – un alt aspect important este durata de incarcare a bateriei care va trebui sa fie cat mai scurta, pentru a ca timpul de asteptare pentru o noua utilizare sa fie cat mai redus. Cele mai bune modele au o durata de incarcare care variaza intre 2 si 4 ore
  • Greutatea – pentru a o putea transporta cu usurinta la cumparaturi, in piete sau magazine, trotineta va trebui sa aiba o greutate cat mai redusa. Totusi, bateriile mici nu vor oferi o autonomie foarte buna, astfel ca va trebui sa faceti un compromis intre greutate si distanta maxima de parcurgere.
  • Usurinta in utilizare – amortizoarele, sistemul de franare sau ajustarea ghidonului pot sa imbunatateasca utilizarea trotinetelor electrice. Optiunile de conectare la smartphone prin bluetooth si aplicatiile dedicate sunt alte functii utile prin care puteti sa verificati autonomia si distantele parcurse. Modelele high-end vor avea si display-uri digitale dar si claxon, farururi, stopuri sau semnalizatoare.

Oferta foarte variata de trotinete electrice face dificila alegerea unui model bun iar pentru a va ajuta va vom prezenta care sunt cele mai performante modele pe care le puteti achizitiona de la magazinele de profil din Romania:

  1. Trotineta electrica Xiaomi Mi Pro 2, putere motor 300 W, autonomie 45 Km – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Trotineta electrica Xiaomi Mi Pro 2

2. Trotineta electrica Xiaomi Mi Scooter Essential, putere motor 250 W – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Trotineta electrica Xiaomi Mi Scooter Essential

3. Trotineta electrica KUGOO Kirin S1 Pro – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Trotineta electrica KUGOO Kirin S1 Pro

4. Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter 3 – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter 3

5. Trotineta electrica RCB, Pliabila, 3 trepte de viteza – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

Trotineta electrica RCB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.