duminică, iunie 23, 2024
AcasăSoftware&Gadget-uriAcumulator extern ASUS ZenPower 10050 mAh

Acumulator extern ASUS ZenPower 10050 mAh

Acumulatorul extern Asus ZenPower 10050 mAh este unul dintre produsele ce detin suficienta putere pentru a incarca simultan mai multe dispozitive.

De tip Li – Ion si o capacitate de 10050 mAh, dispozitivul are un voltaj la iesire de 5V si un putere maxima de 2,4 Amperi.

Aspectul premium al bateriei este scos in evidenta de carcasa metalica lucioasa, rezistenta la socuri. ZenPower soseste echipat cu un port USB solitar si un micro USB utilizat pentru incarcarea bateriei si poseda capacitatea de a se opri automat atunci cand este scos de la incarcat, datorita unui senzor special.

Carcasa are laterale plate si este rotunjita la colturi, iar bateria poate fi purtata fara probleme atat intr-o geanta cat si in buzunar, fara teama ca ar putea taia sau rupe aceste spatii de depozitare.

Durata de incarcare a bateriei este de sase ore, utilizand un incarcator standard de 5 volti.

Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret Pentru Acumulator Extern Asus ZenPower 10050 mAh

asus zenpower

De asemenea, este prevazut cu foarte multe sisteme de protectie printre care enumeram protectia speciala pentru temperaturi ridicate si cea impotriva scurtcircuitului.

Acumulatorul extern ASUS ZenPower este capabil sa schimbe tensiunea si nivelurile de alimentare in functie de dispozitivul care este alimentat.

Spre deosebire de alte baterii externe care nu fac decat sa prelungeasca viata unui telefon sau a unei tablete cu cateva minute, ZenPower este capabil sa incarce complet un acumulator de telefon indiferent de capacitatea acestuia sau de cat este de descarcat , iar incarcarea sa face tot atat de rapid ca in cazul utilizarii unui incarcator normal, conectat la priza.

Indicatorul de incarcare format din patru mici leduri de culoare alba dispuse pe un singur rand ne este de ajutor deoarece putem verifica in permanenta gradul de incarcare al bateriei.

Rata de reincarcare are o eficienta de 91% sau de 6480 mAh.

Dispozitivul este de dimensiunea a trei sau patru carti de credit (90,5 x 59 x 22 mm), iar greutatea de numai 215 grame il face foarte usor de purtat chiar daca buzunarul de care dispunem nu este unul foarte spatios.

Puncte forte:

  • Amperaj mare;

  • Capacitatea de a incarca mai multe dispozitive simultan;

  • Design de buna calitate si dimensiuni reduse;

Puncte slabe:

  • Pret de achizitie destul de mare;

  • Bateria se incarca intr-o perioada lunga de timp;

Click Aici Pentru A Vedea Cel Mai Bun Pret Pentru Acumulator Extern Asus ZenPower 10050 mAh

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Acumulatorul extern ASUS ZenPower 10050 mAh ste destinat posesorilor unor gadget-uri intens utilizate, iar pretul acestuia este unul rezonabil.Acumulator extern ASUS ZenPower 10050 mAh