cumpăr cărți la kg

Dacă locuiești într-un spațiu mai mic, nu înseamnă că nu poți să dedici o parte din camera de zi și copilului. Joaca este modalitatea principală de învățare a celor mici. Prin intermediul ei copiii învață despre lume, cum să interacționeze cu ceilalți, dar și să capete încredere în forțele proprii. Motiv pentru care un loc de joacă ar trebui să existe și în cele mai mici locuințe.

 4 modalități simple de a crea un loc de joacă într-un spațiu mic

 1.Cumpără covoare colorate pentru copii

Într-un apartament mic, probabil că nu este estetic să ai două nuanțe diferite de parchet în aceeași încăpere. Cu toate acestea, poți folosi covoare viu colorate pentru a face colțul de joacă vesel și luminos. Caută covoare în culori îndrăznețe sau educative cu cifre și litere. Dacă spațiul îți permite, folosește covoare pentru a delimita zone separate, cum ar fi zona de lectură de cea de joacă.

 2.Folosește scaune confortabile, dar care-ți oferă și posibilitatea de depozitare

Fotoliile puf sunt confortabile și distractive. Ceea ce le face să fie unele dintre piesele favorite pentru locul de joacă. Cu toate acestea, caută scaune „inteligente” care să-ți ofere și posibilitatea de depozitare, cum ar fi un cufăr tradițional de jucărie. Acesta poate fi folosit ca o bancă, dar și ca un dulap pentru depozitarea jucăriilor. Evită să folosești scaune pentru adulți, deoarece acestea ocupă prea mult spațiu și sunt plictisitoare.

 3.Colorează și decorează pereții

Atunci când spațiul este limitat, este important să folosești pereții cât mai mult posibil. Sacii din plasă, suspendați de perete, sunt excelenți pentru depozitarea mingilor sau popicelor. De asemenea, o oglindă ajută întotdeauna să facă spațiul să pară mai mare decât este de fapt.

Utilizează rafturi de perete robuste. Jucăriile favorite trebuie expuse pentru o regăsire mai ușoară. Caută cârlige pentru articolele ce pot fi agățate. Lasă copilul să aleagă o temă pentru spațiul de joacă și să coloreze pereții cu personajele preferate, zâne sau dinozauri.

 4.Apelează la un anticariat ce are inclus serviciul „cumpăr cărți la kg

Pentru a putea crea un spațiu de joacă pentru copilul tău în camera de zi va trebui să renunți la un colț din sufragerie. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să apelezi la un anticariat ce are inclus serviciul „cumpăr cărți la kg”. Prin acest serviciu îți lichidezi biblioteca de cărțile pe care le-ai citit și astfel îi redai copilului mai mult spațiu pentru joacă.

Unde găsești un anticariat ce are inclus serviciul „cumpăr cărți la kg„?

Cumparcarti.ro achiziționează cărți vechi sau noi din orice domeniu. Specialiștii se deplasează gratuit la adresa ta în cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de telefon 0724.329.818 sau să trimiți un e-mail la adresa contact@cumparcarti.ro. Evaluarea și plata se fac pe loc datorită experienței de peste 12 ani în materie de achiziții de cărți. Dacă ai o cantitate mică de volume te poți deplasa si tu la sediul lor aflat pe strada Mașina de Pâine nr. 49-51, Sector 2, București.

Un loc de joacă poate fi oriunde în casă. Important este să-i ajute pe copii să se exprime liber și creativ. Ideal ar fi să-i oferi celui mic o cameră separată de joacă. Însă se și poate crea prin alocarea unei zone din camera de zi.

Iar cu ajutorul unui anticariat ce are inclus serviciul „cumpăr cărți la kg” acest proces se simplifică. Indiferent de spațiul pe care îl ai, cu o planificare strategică poți crea un spațiu adecvat de joacă bine organizat pentru copilul tău.

_____

Sursă foto: Max Vakhtbovych on Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.