Esti curios sa afli ce ne pregateste Allview la MWC 2019? Sa fie oare noua serie X cu Display-Full? Ar fi cu adevarat o surpiza placuta!

Allview, brandul 100% romanesc de telefoane si gadget-uri, va fi prezent la Mobile World Congress (MWC) 2019, de la Barcelona unde va avea un stand in care isi va prezenta cele mai noi si mai performante produse.

La fel ca si in anii anteriori, Allview isi va expune cele mai cunoscute produse si tot ceea ce are mai bun in materie de inovatie la cel mai important targ de tehnologie din lume – Mobile World Congress de la Barcelona.

Clic aici pentru a comanda cele mai noi smartphone-uri Allview!

Allview este cunoscut atat in Romania cat si in alte tari din Europa precum Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia si Estonia, unde este prezent si isi comercializeaza toata gama de produse.

Asadar, la MWC 2019 Allview isi va prezenta produsele de top din intreg portofoliul care cuprinde: telefoane, tablete, laptop-uri, televizoare, gadget-uri, smart-home si accesorii, toate ingloband cele mai noi tehnologii existente pe piata.

Cred ca totusi Allview va veni cu ceva nou la congres, mai ales ca recent au fost anuntate ecranele Full-View cu muchii super-slim si camera selfie decupata direct in panoul frontal pe toata Seria X, telefoane care cu siguranta vor concura cu smartphone-urile de top din acest segment.

Foarte probabil vom vedea si noile vedete Allview din gama TV, dar si boxe portabile, smartwatch sau smarthome.

Allview | Next level of mobility

Allview

Sub sloganul: ”Next level of mobility”, compania romaneasca isi prezinta in cadrul targului strategia perfecționarii  tehnologiei mobile in acord cu nevoile utilizatorului si conceptele noi menite cresterii confortului tehnologic .

Mobile World Congress (MWC) 2019 se desfasoara in perioada 25-28 februarie și adună peste 2000 de expozanți din întreaga lume și peste 100.000 de vizitatori.

Clic aici pentru a comanda cele mai noi smartphone-uri Allview!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.