Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Beko BRVPG090

Compania turceasca Beko se bucura de o popularitate in crestere in ultimii ani datorita preturilor accesibile dar si a calitatii si fiabilitatii produselor. Indiferent ca vorbim despre aparate electrocasnice mari, despre aparate mici de bucatarie sau despre sisteme de climatizare, produsele Beko au specificatii foarte bune si consumuri reduse, situandu-se in topul preferintelor clientilor europeni. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aparat de aer conditionat produs de Beko care are reviewuri excelente de la clientii care l-au achizitionat.

Beko BRVPG090 este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna cu design clasic de culoare alba si un display digital discret de aceeasi culoare. Dimensiunile unitatii interne sunt de 80.5 x 19.4 x 28.5 cm iar capacitatea generala este de 9000 BTU, acest model fiind potrivit pentru camerele cu o suprafata maxima de 15 metri patrati.

Beko BRVPG090

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Beko BRVPG090

Beko BRVPG090 are un consum energetic incadrat in a doua cea mai eficienta clasa A++, eficienta buna a aparatului fiind confirmata si de valoarea coeficientului pentru randamentul sezonier la racire SEER. Nivelul de zgomot al unitatii interne de 53 dB este unul ridicat comparativ cu alte modele cu specificatii similare, astfel ca nu veti putea folosi aparatul atunci cand va odihniti.

Controlul aparatului se face cu ajutorul unei telecomenzi cu meniu intuitiv care beneficiaza si de un senzor de temperatura ZoneFollow care va va ajuta sa raciti intreaga camera nu doar spatiul din apropierea unitatii interne. Pe langa functiile de incalzire si racire, acest model are si o functie de dezumidificare pe care o veti putea utiliza pentru reducerea umezelii din aerul interior care poate provoca disconfort.

Debitul de aer al unitatii interne variaza intre 340 si 520 m3/h astfel ca utilizand functia Jet veti reusi sa raciti cu cateva grade aerul interior intr-o perioada scurta de timp. Sistemul de filtrare utilizeaza un Bio filtru si un filtru Silver Ion care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni iar functia Self Clean evapora condensul si impiedica formarea de bacterii si mucegai in interior. Alte functii utile sunt Auto Swing care regleaza automat fluxul de aer si Timer-ul care permite programarea pornirii sau opririi aparatului pe o durata de 24 de ore.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Display digital de culoare alba
  • Consum redus de energie
  • Functie de dezumidificare
  • Kit de instalare inclus
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul unitatii interne este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Beko BRVPG090

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.