Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Temperaturile caniculare din timpul verii influenteaza confortul termic din apartamente, case si birouri chiar daca aceastea au un strat de izolatie exterioara. Cea mai buna solutie pentru scaderea temperaturilor ramane instalarea unui aparat de aer conditionat care va putea sa reduca disconfortul eliminand si umezeala excesiva din aerul interior. Cele mai importante aspecte pe care va trebui sa le luati in considerare atunci cand achizitionati un aparat de aer conditionat sunt capacitatea de racire, consumul energetic, nivelul de zgomot si eficienta filtrarii aerului. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat produs de Daikin care are recenzii bune de la clienti.

Daikin FTXB35C-RXB35C este un aparat de aer conditionat inverter cu un design clasic de culoare alba si un display digital de mici dimensiuni in partea inferioara. Unitatea interna are dimensiuni de 77 x 28.3 x 21.6 cm si o capacitate de racire de 12.000 BTU care va putea raceasca eficient aerul din dormitoare si livinguri cu o suprafata de 25-30 mp.

Daikin FTXB35C-RXB35C

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Daikin FTXB35C-RXB35C are un consum energetic care este incadrat doar in clasa de eficienta A+, valoarea coeficientului pentru randamentul sezonier confirmand consumul destul de ridicat al acestui model. Nivelul zgomotului unitatii interioare variaza intre 23 si 41 dB, valori mult mai reduse in comparatie cu alte modele cu capacitate si dimensiuni similare.

Controlul aparatului se face cu ajutorul unei telecomenzi cu display digital care are un meniu si simplu si usor de utilizat. Pe langa functiile de racire si incalzire, acest modele dispune si de o functie de dezumidificare care va putea sa reduca umezeala din aerul interior. Debitul maxim de aer este de 9 m3/min iar functia de autobaleiere a fantelor va distribui uniform aerul rece pentru racirea eficienta a intregii incaperi.

Aparatul de aer conditionat are un ventilator cu 4 trepte de viteza si dispunde de doua moduri de functionare: putere care va utiliza capacitatea maxima de racire sau incalzire si confort care va mentine temperatura constanta in camera unde este instalat. Filtrarea aerului se face cu un filtru fotocatalitic care retine si particulele mici de praf si alergeni iar functia de programare permite setarea pornirii aparatului intr-un intercal de 24 de ore.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Nivel redus al zgomotului
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Telecomanda cu meniu intuitiv
  • Functie de dezumidificare
  • Doua moduri de utilizare

Puncte slabe

  • Kit-ul de instalare nu este inclus in pret
  • Eficienta energetica nu este cea mai buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.