Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

Confortul oricarei case sau apartament este asigurat atat de stilul de amenajare si mobilierul folosit cat si de nivelul temperaurilor din sezoanele reci si cele calde. Daca iarna centrala termica asigura incalzirea apartamentului, pe timpul verii aparatul de aer conditionat ese cel care asigura racirea aerului pentru un confort termic optim. Achizitia si instalarea unui aparat de aer conditionat este destul de costisitoare astfel ca va trebui sa va documentati pentru a face o alegere potrivita pentru apartamentul vostru. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat cu recenzii foarte bune de la clienti care este produs de compania chineza Gree.

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna cu design simplu de culoare alba cu un element decorativ auriu in partea inferioara. Capacitatea de racire a acestui model este de 12.000 BTU, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru camerele si spatiile deschise cu o suprafata cuprinsa intre 25 si 35 de metri patrati.

Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

Eficienta energetica a acesui model este una buna, fapt confirmat atat de incadrarea in clasa de eficienta A++ cat si de valoarea coeficientului sezonier la racire care este de 6.1. Pentru incalzire, eficienta este putin mai scazuta, consumul energetic fiind incadrat in clasa A+. Nivelul zgomotului de 29 dB este in schimb unul foarte redus, astfel ca veti putea sa utilizati aparatul de aer conditionat chiar si pe timpul noptii.

Controlul aparatului se poate face prin intermediul telecomenzii care este putin cam mare dar si cu ajutorul aplicatiei instalate pe orice smartphone. Veti putea astfel sa verificati si sa setati pornirea sau oprirea aparatului de aer conditionat chiar si atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi. Pe langa functiile de racire si incalzire Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A beneficiaza si de functia de dezumidificare a aerului cu o capacitate de 1.4 litri de apa pe ora.

Filtrarea aerului este un alt atu al acestui aparat de aer conditionat, filtrul Catechin captand atat particulele de praf si alergeni din aer dar eliminand si mirosurile neplacute din camera. Alte functii utile sunt cea de autodiagnoza in cazul unei erori, functia turbo care seteaza un debit maxim de aer pe o perioada scurta si posibilitatea programarii pornirii peste o anumita perioada de timp.

Puncte tari

  • Capacitate buna de racire
  • Consum redus de energie
  • Nivel redus al zgomotului unitatii interne
  • Optiune conectare wi-fi
  • Filtrare eficienta si dezumidificare a aerului
  • Kit de instalare inclus in pret
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Telecomanda este destul de voluminoasa

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.