Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A

Aparatele de aer conditionat moderne au inceput sa foloseasca tehnologile smart, care ofera un mod mult mai usor de control si setare a temperaturilor din casa. Cu ajutorul aplicatiilor instalate pe smartphone sau tableta, veti putea sa setati temperatura de acasa chiar in timp ce sunteti la serviciu. Pe langa optiunile de conectare la Wi-Fi, aparatele moderne de aer conditionat au un functii inteligente si optiuni de programare care permit mentinerea unei temperaturi optime chiar si pe timpul noptii. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat produs de compania greaca Gree.

Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A este un aparat de aer conditionat cu un design modern de culoare alba, cu margini rotunjite si insertii turcoaz in partea superioara. Capacitatea generala a acestui aparat este de 12.000 BTU, astfel ca se va putea folosi in camere sau pe holuri cu o suprafata cuprinsa intre 25 si 35 de metri patrati. Unitatea interna are un debit maxim de 550 de metri cubi pe ora, putand sa raceasca rapid aerul si va asigure confortul termic pe care vi-l doriti

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A

Consumul de energie pentru racire este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, cel pentru incalzire fiind insa mai ridicat, fapt confirmat de incadrarea intr-o clasa de eficienta inferioara. Nivelul de zgomot al unitatii interne este de 29 dB, ceea ce inseamna ca veti putea folosi aparatul si pe timpul noptii fara sa fiti deranjati. Unitatea externa are insa un nivel de zgomot de 52 dB astfel ca nu va trebui montata in apropierea ferestrelor dormitoarelor proprii dar nici ale vecinilor.

Controlul aparatului de aer conditionat se poate face atat cu ajutorul telecomenzii cat si a aplicatiei mobile instalata pe orice smartphone care se va conecta la unitatea interna prin intermediul controlerului Wi-Fi. Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A  are 4 functii: racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie, monitorizarea temperaturii putandu-se face si prin intermediul senzorului din telecomanda daca folositi functia iFeel.

Sistemul de filtrare contine doua filtre: un filtru de praf lavabil si un filtru suplimentar Catechin astfel ca va putea retine atat particulele minuscule de praf, dar si alergenii sau mirosul neplacut din camera. Aparatul poate fi programat anticipat pe o durata de 24 de ore, iar in cazul in care se intrerupe curentul, repornirea se va face la setarile anterioare. Temperaturile de operare recomandate de producator sunt -15 si +43 de grade Celsius, iar in cazul in care aparatul se defecteaza acesta va afisa un cod de eroare care va va ajuta sa indentificati si sa remediati mai usor defectiunea.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Capacitate buna de racire si incalzire
  • Consum redus de energie pentru racire
  • Nivel foarte redus al zgomotului
  • Conectare wi-fi si control facil prin intermediul aplicatiei mobile
  • Kit de instalare inclus
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul de energie pentru incalzire este putin mai ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de aer conditionat Gree Bora GWH12AAB-K3DNA4A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.