Heinner HAC-12OWF-BK

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Heinner HAC-12OWF-BK

Designul aparatelor electrocasnice incepe sa conteze din ce in ce mai mult in decizia de cumparare astfel ca oferta aparatelor cu finisaje elegante si atragatoare este tot mai variata. Acest aspect este valabil si in cazul aparatelor de aer conditionat care datorita dimensiunii pot sa influenteze decorul unui dormitor sau a unui living room.  Un aparat de aer conditionat elegant va putea avea o unitate interioara cu finisaje tip oglinda si nuante diverse care sa se asorteze cu designul interior. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat elegant care este produs de compania autohtona Heinner.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Heinner HAC-12OWF-BK

Heinner HAC-12OWF-BK este un aparat de aer conditionat inverter cu un design deosebit de culoare neagra si finisaje tip oglinda. In plus, unitatea interioara se deschide in timpul functionarii si se ilumineaza pe laterale in albastru sau rosu in functie de modul de operare ales. Capacitatea de racire a acestui model este de 12.000 BTU, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru spatiile interioare cu o suprafata maxima de 35 mp.

Consumul de energie este incadrat in a doua clasa energetica A++, eficienta fiind confirmata si de valoarea coeficientului pentru randamentul sezonier la racire. Consumul de energie in standby este de 1 W iar functia Eco reduce consumul energetic cu pana la 60%.

Unitatea interna are dimensiuni de 89.7 x 31.2 x 18.2 Kg si un debit de aer cuprins intre 270 si 500 de m3/h, ventilatorul avand 12 trepte disponibile. Nivelul de zgomot al unitatii interne este de 49 dB, o valoare destul de mare in comparatie cu alte modele cu capacitate similara. Unitatea exterioara are 5 trepte de ventilatie si un nivel maximum al zgomotului de 60 de dB, montarea trebuind sa fie facuta cat mai departe de geamurile dormitoarelor.

Sistemul de filtrare a aerului foloseste un filtru HD care capteaza o cantitate mai mare de praf si polen, in timp de functia de super ionizare contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute si la captarea particulelor de praf si alergeni care pot provoca diferite tipuri de alergii. Controlul aparatului se poate face prin intermediul telecomenzii care are si un senzor de temperatura sau al aplicatiei care se poate instala pe orice smartphone.

Alte optiuni utile sunt reglarea automata a afisajului in functie de nivelul de lumina, functia turbo pentru racirea rapida a aerului sau cea de dezumidificare pentru reducerea umiditatii din spatiile interioare. In cazul unei erori puteti folosi functia de diagnosticare automata, iar pentru asigurarea unei functionari eficiente va trebui sa folositi periodic functia speciala de auto-curatare.

Puncte tari

  • Design elegant cu finisaje tip oglinda si iluminare laterala
  • Consum redus de energie
  • Capacitate buna de racire
  • Control prin telecomanda sau aplicatia pentru telefoane mobile
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Functii si optiuni utile

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotul unitatii interioare este destul de ridicat
  • Kit-ul de instalare nu este inclus in pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Heinner HAC-12OWF-BK

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.