Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Portabil Turbionaire Revigo

Aparatele de aer conditionat portabile sunt prezente de mai mult timp pe piata insa au devenit mai populare in ultimii ani datorita raportului calitate/pret pe care il ofera. Cele mai mari avantaje al acestor aparate de aer conditionat sunt mobilitatea care permite utilizarea in camere diferite dar si faptul ca nu necesita kituri de montaj si instalari costisitoare. Controlul simplu, capacitatea buna de racire si consumul redus de energie fac din aceste modele o alternativa excelenta la aparatele de aer conditionat de perete. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat portabil care este comercializat sub brandul Turbionaire.

Turbionaire Revigo este un aparat de aer conditionat portabil cu design modern cu margini rotunjote si o grila de aer ajustabila in partea din fata. Acest model are dimensiuni de 30.5 x 32.8 x 67.8 cm si o greutate de doar 21 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerelor laterale si a rotilor multidirectionale. Capacitatea de racire a acestui aparat de aer conditionat este de 7000 BTU, fiind ideal pentru camerele mici si medii cu dimensiuni de 20-25 de metri patrati.

Turbionaire Revigo

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Portabil Turbionaire Revigo

Desi are un consum mai mare decat aparatele de aer conditionat de perete, Turbionaire Revigo are totusi o eficienta energetica comparabila cu alte modele portabile si un coeficient bun al randamentului la racire. Zgomotul de functionare este insa destul de ridicat, valoarea de 65 dB confirmand faptul ca nu veti putea utiliza aparatul pe timpul noptii.

Panoul de control cu touch screen este situat in partea superioara a aparatului si ofera un control facil care insa se poate face si cu ajutorul telecomenzii cu meniu intuitiv. Ventilatorul cu doua viteze si debitul maxim de aer de 320 m3/ora permit racirea rapida a unor camere cu dimensiuni medii iar grila ajustabila permite indreptarea fluxului de aer spre podea sau tavan.

Sistemul de filtrare a prafului si alergenilor contine un filtru lavabil usor de curatat iar functia de umiditate permite eliminarea unei cantitati de 0.83 litri/ora din aer pentru sporirea confortului in zilele cu vreme caniculara. In pachet veti gasi inclus si kit-ul cu tubulatura necesara pentru eliminarea caldurii in exterior, aparatul de aer conditionat putand fi utilizat doar in apropierea unei ferestre.

Puncte tari

  • Deisgn modern si greutate redusa
  • Control facil cu ajutorul telecomenzii
  • Capacitate buna de racire
  • Consum redus de energie
  • Functie de dezumidificare
  • Kit de utilizare inclus in pret
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivel ridicat al zgomotului

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Portabil Turbionaire Revigo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.