Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Portabil Turbionaire Style 9000 BTU

Vremea caniculara din timpul verii face ca tot mai multe persoane sa isi doreasca instalarea unui aparat de aer conditionat. Daca insa va doriti sa mentineti o temperatura racoroasa in mai multe incaperi si nu vreti sa instalati mai multe astfel de aparate puteti sa optati pentru un aparat de aer conditionat portabil. Acesta va putea fi mutat cu usurinta din dormitor in living, astfel ca va veti bucura de un confort termic optic in toata  casa. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat de aer conditionat care are reviewuri excelente de la clienti.

Turbionaire Style 9000 BTU este un aparat de aer conditionat portabil care are un design elegant de culoare alba cu un afisaj digital in partea superioara. Aparatul are dimensiuni de 42 x 36 x 72.2 cm si o greutate de 26 Kg insa poate fi transportat cu usurinta dintr-o camera in alta cu ajutorul celor doua manere laterale si a celor 4 roti multidirectionale. Capacitatea de racire a acestui aparat este de 9000 BTU, fiind potrivit pentru livingurile sau dormitoarele cu dimensiuni de maximum 40 mp.

Turbionaire Style 9000 BTU

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Portabil Turbionaire Style 9000 BTU

Consumul de energie al aparatului de aer conditionat Turbionaire Style este incadrat in clasa A, avand o eficienta mai scazuta in comparatie cu aparatele de aer conditionat de perete, dar similara cu a altor modele de aparate de aer conditionat portabile. Nivelul de zgomot de 65 dB este unul ridicat astfel ca nu il veti putea folosi pe timpul noptii sau atunci cand va odihniti.

Controlul aparatului se poate face de la panoul situat in partea superioara sau prin intermediul telecomenzii care are un display digital si un meniu foarte simplu. Debitul maxim de aer este de 400 m3/h, astfel ca veti reusi sa reduceti temperatura dintr-o camera de dimensiuni medii intr-un timp destul de scurt. Ventilatorul cu 3 viteze si functia de dezumudificare care poate sa elimine pana la 1.08 litri de apa din aerul interior contribuie la crearea unui climat confortabil in spatiile interioare.

Filtrarea aerului se face cu ajutorul unui filtru lavabil care va trebui curatat periodic pentru a asigura buna functionare a aparatului. De asemenea, va trebui sa verificati si sa goliti rezervorul de colectare a condensului pentru a preveni varsarea apei colectate pe pardoseala. In pachet veti gasi inclus si kit-ul de instalare care se monteaza usor chiar daca nu aveti foarte multa experienta cu acest tip de aparate.

Puncte tari

  • Design modern cu afisaj digital
  • Telecomanda cu meniu intuitiv
  • Capacitate buna de racire
  • Filtru de aer lavabil
  • Functie de dezumidificare
  • Raport bun calitate pret

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Portabil Turbionaire Style 9000 BTU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.