Star-Light ACM-09FORS pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Star-Light ACM-09FOR

Oferta de aparate de aer conditionat este foarte variata astfel ca va trebui sa va documentati pentru a face o alegere buna pe care sa nu o regretati. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont sunt capacitatea de racire, eficienta energetica, filtrarea aerului si nivelul zgomotului. In plus, pe langa pretul de achizitie si cel al kit-ului de instalare, va trebui sa mai adaugati si costurile de montaj care nu sunt deloc de neglijat. In continuare va vom prezenta un aparat de aer conditionat cu kit de instalare inclus in pret, care este potrivit pentru persoanele cu venituri mici si medii.

Star-Light ACM-09FOR este un aparat de aer conditionat inverter cu o unitate interna cu design clasic de culoare alba. Capacitatea de racire a acestui model este de 9000 BTU, ceea ce il face potrivit pentru dormitoare sau livinguri mai mici cu suprafata maxima de 18-20 mp. Unitatea interna are dimensiuni destul de compacte de 71.5 x 19.4 x 28.5 cm, astfel ca nu va iesi prea mult in evidenta nici intr-o camera de mici diemsniuni.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Star-Light ACM-09FOR

Consumul anual de energie de 147 kWh este inclus in clasa energetica A++, eficienta energetica a aparatului fiind confirmata si de valoarea coeficientului pentru randament sezonier la racire SEER care este de 6.2. Zgomotul de functionare al unitatii interne are o valoare de 53 dB, ceea ce inseamna ca nu il veti putea folosi pe timpul noptii sau atunci cand va odihniti.

Ventilatorul unui aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09FOR are trei trepte iar unitatea interna are un debit maxim de 420 m3/ora, astfel ca veti putea sa reduceti temperatura dintr-o incapere intr-un timp destul de scurt. Pe langa functiile de incalzire si racire acest model beneficiaza si de functia de dezumidificare cu ajutorul careia veti reusi sa reduceti umeazeala care provoaca disconfort in zilele caniculare de vara.

Telecomanda cu afisaj electronic are un meniu foarte simplu care permite setarea temperaturii dar si a functiilor suplimentare precum Night Mode care ofera un nivel mai redus al zgomotului sau Timer care permite programarea functionarii aparatului la anumite perioade de timp. In plus, functia Follow Me permite aparatului se masoare temperatura cu ajutorul senzorului din telecomanda, racind astfel aerul din intreaga incapere nu doar din apropierea unitatii interne.

Puncte tari

  • Unitate interna cu design compact
  • Consum redus de energie
  • Capacitate buna de racire
  • Functie de dezumidificare
  • Control facil
  • Kit de instalare inclus in pret
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Kit-ul de instalare nu include consolele pentru unitatea externa
  • Nivelul zgomotului este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat De Aer Conditionat Star-Light ACM-09FOR