Star-Light ACM-12WIFI

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Star-Light ACM-12WIFI

Aparatele de aer conditionat moderne sunt mult mai eficiente si au preturi mai reduse decat modelele lansate in urma cu cativa ani. Daca in trecut, pentru a fi sigur ca ai achizitionat un aparat de aer conditionat bun trebuia sa alegi un model de la un producator cu renume, astazi chiar si aparatele produse de companii mai putin cunoascute sunt fiabile si eficiente. Un astfel de producator este compania autohtona Star-Light care are in oferte mai multe modele de aparate de aer conditionat care au primit reviewuri foarte bune de la clienti. Un astfel de aparat de aer conditionat este si cel pe care vom incerca sa vi-l prezentam in continuare.

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat inverter a carui unitate interna are un design clasic de culaore alba si margini usor rotunjite. Capacitatea de racire a acestui model este de 12.000 BTU ceea ce il recomanda pentru instalarea in camere cu suprafata cuprinsa intre 20 si 25 de metri patrati. Eficienta energetica foarte buna pentru racire este confirmata atat de incadrarea in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++ cat si de coeficientul de randament sezonier SEER care are o valoare de 6.8.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Star-Light ACM-12WIFI

Unitatea interna are dimensiuni de 802 x 189 x 297 mm si un debit de aer maxim de 520 m3/h ceea ce inseamna ca va reusi sa reduca temperatura din camera unde este este instalat intr-un timp relativ scurt. Nivelul de zgomot al unitatii interne variaza intre 24 si 39 dB, valoare inferioara fiind potrivita si pentru utilizarea aparatului in timpul somnului. Unitatea exterioara este destul de voluminoasa si are un nivel de zgomot de 53 dB astfel ca va trebui montata cat mai departe de geamurile de la dormitor.

Controlul aparatului se poate face prin intermediul unei telecomenzi cu meniu simplu sau cu ajutorul aplicatiei mobile care poate fi instalata pe orice smartphone. Setarea temperaturii se poate face si prin intermediul senzorului din telecomanda cu ajutorul functiei Follow Me, astfel ca veti putea sa aveti un aer racoros si in spatiile mai indepartate de unitatea interna. Star-Light ACM-12WIFI are 3 trepte de ventilare, 3 functii de climatizare: racire, incalzire si ventilatie si o functie Jet care va raci mai rapid aerul din camera. Sistemul de filtrare a aerului contine un filtru lavabil pe care va trebui sa il curatati periodic pentru a asigura buna functionare a aparatului.

Puncte tari

  • Consum redus de energie
  • Eficienta buna la racire
  • Controlul facil prin intermediul aplicatiei mobile
  • Kit de instalare inclus in pret
  • Nivel scazut al zgomotului pentru unitatea interna
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Unitatea exterioara este destul de voluminoasa
  • Kitul de instalare nu contine consolele iar cablul de alimentare intre cele doua unitati este prea scurt

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aparat de Aer Conditionat Star-Light ACM-12WIFI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.