Beko FSE62110DX

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSE62110DX

Aragazurile cu alimentare mixta sunt din ce in ce mai populare deoarece ofera atat un cost redus pentru utilizarea arzatoarelor de la plita cat si o eficienta buna pentru prepararea alimentelor la cuptor. Astfel, flacara pe gaz va ajuta la fierberea si prepararea rapida a mancarurilor, iar incalzirea electrica a cuptorului va oferi o temperatura stabila si o distribuire eficienta a caldurii. Aceste aragazuri sunt putin mai scumpe decat cele pe gaz insa functiile si optiunile suplimentare de gatire merita cu prisosinta diferenta de bani. In continuare va vom prezenta un astfel de aragaz cu alimentare mixta produs de Beko.

Beko FSE62110DX este un aragaz modern din inox cu rama usii cuptorului de culoare neagra si capac din sticla transparenta. Designul elegant al acestui model ii permite incadrarea cu usurinta intr-o bucatarie moderna alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. In partea de jos a aragazului exista un compartiment unde veti putea depozita mai multe tavi inguste pe care le folositi mai des.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSE62110DX

 

Aragazul are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm oferind un spatiu suficient de larg pe plita si un cuptor incapator in care veti putea gati preparate delicioase pentru intreaga familie. Plita aragazului are 4 arzatoare foarte eficiente: unul rapid cu o putere de 2.9 kW, doua normale cu putere de 2 kW si unul auxiliar cu putere de 1 kW. Cele doua suporturi din fonta ofera o buna stabilitate atat oalelor si tigailor plate cat si ceaunelor de diferite marimi.

Cuptorul pe gaz cu capacitate de 59 de litri este unul foarte efcient, consumul pe ciclu de 0.91 kWh fiind incadrat in clasa energetica A. Acest cuptor are elemente de incalzire superioara si inferioara dar si un sistem de ventilare si un grill. Combinand aceste moduri de utilizare veti putea sa preparati rapid atat fripturi suculente pentru invitati cat si deserturi sanatoase pentru cei mici. Cuptorul se poate incalzi rapid folosind functia Booster care va va ajuta sa economisiti timp pentru atingerea temperaturii optime.  Sistemul de iluminare al cuptorului este unul eficient astfel ca veti putea vedea cu usurinta stadiul de preparare a alimentelor fara sa mai deschideti usa cuptorului.

Panoul de control este format din cele patru butoane rotative aferenta arzatoarelor de la plita, un buton mic pentru aprinderea electrica si trei butoane pentru setarile cuptorului. Astfel, unul dintre acestea se va utiliza pentru setarea temperaturii, unui pentru cronometrul mecanic si unul pentru iluminare si functiile suplimentare. Curatarea cuptorului se poate face automat cu ajutorul functiei Steam Shine iar arzatoarele de la plita au siguranta de oprire a alimentarii cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Arzatoare cu eficienta ridicata
  • Cuptor cu 7 functii de gatire
  • Consum redus de energie
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nu are aprindere electrica integrata in butoanele arzatoarelor
  • Nu are siguranta pentru flacara cutporului

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSE62110DX

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.