Beko FSGT62110DXO

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSGT62110DXO

Performanta si fiabilitatea electrocasnicelor este un criteriu foarte important de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa le inlocuiti. Un alt aspect poate la fel de important este si desginul acestora, in special in cazul aparatelor electrocasnice mari precum frigidere, masini de spalat vase sau aragazuri. In plus, designul acestor aparate ar trebui sa fie cat mai asemanator pentru ca decorul bucatariei sa fie unul unitar si armonios. Un aragaz cu finisaje din inox se va putea incadra astfel cu usurinta alaturi de un frigider gri metalizat sau de o masina de spalat vase cu aceleasi nuante. In continuare va vom prezenta un aragaz cu finisaje elegante produs de Beko.

Beko FSGT62110DXO este un aragaz cu alimentare pe gaz cu design modern din inox si rama de la usa cuptorului de culoare neagra. Aragazul are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm, oferindu-va astfel atat o plita larga cat si un cuptor incapator, cu capacitatea de 59 de litri. In partea inferioara a aragazului se gaseste un compartiment unde veti putea depozita vasele si tigaile pe care le folositi mai des.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSGT62110DXO

Plita aragazului are 4 arzatoare cu pana la 25% mai eficiente decat cele standard astfel ca veti putea sa reduceti atat timpul de preparare cat si consumul de gaz. Din cele patru arzatoare doua sunt medii si au o putere de 2 kW, unul este mic si are o putere de 1 kW si unul mare cu o putere de 2.9 kW.

Cuptorul este destul de mare astfel ca veti putea gati concomitant in doua vase sau tavi. In plus, daca doriti sa va serviti invitatii cu o friptrura crocanta la exterior dar moale si suculenta la interior veti putea folosi atat rotisorul cat si grillul. Usa cuptorului este din sticla transparenta astfel ca veti putea vedea cu usurinta stadiul de preparare al mancarurilor ajutandu-va si de lumina de la cuptor.

Panoul de control este format din patru butoane rotative pentru arzatoarele plitei, un buton rotativ pentru cuptor, un buton pentru setarea timpului de preparare a mancarurilor si doua butoane mici pentru aprindere electrica, lumina la cuptor si rotisor. Aragazul este prevazut cu sigurante pentru intreruperea alimentarii cu gaz in cazul in care flacara de la plita sau cuptor se stinge accidental. In plus, veti primi si un regulator de gaz care va proteja aragazul asigurandu-i presiunea optima. Garantia extinsa de 5 ani oferita de producator este o alta confirmare ca acest aragaz este unul de calitate.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Arzatoare eficiente
  • Aprindere electrica
  • Grill si rotisor
  • Garantie 5 ani

Puncte slabe

  • Izolatia cuptorului nu este foarte eficienta

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSGT62110DXO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.