Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSM65330DAS

Daca v-ati renovat bucataria si sunteti tentati sa inlocuiti aragazul vechi cu un cuptor si o plita incorporata in mobilier, verificati totusi si oferta de aragazuri disponibila la cei mai importanti retaileri. Veti gasi cu siguranta si aragazuri care au un design modern cu finisaje elegante care se vor incadra perfect in bucatariile cu amenajare contemporana. Pe langa design, aragazurile ofera un raport foarte bun calitate pret dar utilizeaza si cele mai noi tehnologii care va vor ajuta sa preparati si sa gatiti mancaruri delicioase pentru intreaga familie. Un astfel de aragaz este si cel produs de Beko pe care vi-l vom prezenta in cele ce urmeaza.

Beko FSM65330DAS este un aragaz mixt cu design elegant gri antracit, cu sticla transparenta la cuptor si un display digital cu afisaj rosu. Acest model are dimensiuni de 85 x 60 x 60 cm si se va putea incadra usor alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje din inox. Aragazul nu are capac, iar in partea inferioara, exista un sertar unde veti putea sa depozitati tigaile si vasele pe care le utilizati mai des.

Beko FSM65330DAS

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSM65330DAS

Plita aragazului are alimentare pe gaz si 4 suporturi individuale din fonta care ofera o stabilitate buna vaselor de diferite dimensiuni si care se scot usor pentru a fi curatate in chiuveta. Cele 4 arzatoare de inalta eficienta includ unul mic, doua standard si unul normal, timpul necesar gatirii dar si consumul de gaz fiind mult mai redus in comparatie cu arzatoarele standard. In plus, arzatoarele beneficiaza si de o siguranta care opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Cuptorul alimentat electric are o capacitate de 72 de litri si un consum energetic care este incadrat in clasa de eficient A. Cuptorul include 8 functii pentru gatirea si prepararea unei game variate de mancaruri de la fripturi pana la deserturi. Pentru carne si legume aveti la dispozitie si grillul atat in varianta clasica cat si cu incalzire inferioara cu ventilatie. Pentru prepararea unor cantitati mari de alimente veti putea sa folositi functia 3D Cooking care utilizeaza toate elementele de incalzire simultan. In interiorul cuptorului exista 2 tavi standard si un gratar de sarma, iar sistemul de iluminare permite verificarea stadiului de preparare fara sa deschideti usa de la cuptor.

Panoul de control este format dintr-un display digital incadrat de 4 butoane mici si 6 butoane rotative din care 4 sunt aferente arzatoarelor de la plita, unul pentru selectarea functiei de gatire la cuptor si unul pentru setarea temperaturii. Confirmarea calitatii si fiabilitatii acestui aragaz este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Arzatoare pe gaz de inalta eficienta
  • Cuptor electric multifunctional
  • 8 functii de gatire
  • Mod de gatire 3D Cooking
  • Eficienta energetica buna
  • Garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

  • Pretul fara reduceri este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Beko FSM65330DAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.