Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Mixt Hansa FCMW582109

Aragazurile mixte sunt din ce in ce mai populare datorita optiunilor excelente de preparare a aliementelor atat pe plita cat si in cuptor. Puterea mare a arzatoarelor permite fierberea sau prajirea rapida a alimentelor, in timp ce cuptorul electric ofera diferite optiuni de gatire si coacere care includ utilizarea grill-ul sau a ventilatorului. Cele mai noi modele de aragazuri mixte au si designuri moderne cu afisaje electronice care se vor putea incadra cu usurinta intr-o bucatarie recent renovata. In continuare va vom prezenta un astfel de aragaz mixt care este comercializat sub brandul Hansa.

Hansa FCMW582109 este im aragaz mixt cu un design elegant de culoare alba cu capac din email si un panou de control cu display digital. Avand in vedere ca geamul de la cuptor este gri-negru, aragazul se va putea folosi atat alaturi de electrocasnice clasice de culoare alba cat si de aparate moderne cu finisaje din inox. Dimensiunile aragazului sunt destul de compacte (85 x 50 x 60 cm) ceea ce inseamna ca il veti putea folosi si intr-o bucatarie cu dimensiuni mai mici. In partea inferioara a aragazului exista un sertar cu ghidaj pe role unde veti putea pastra vase si cratite pe care le folositi mai des.

Hansa FCMW582109

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Mixt Hansa FCMW582109

Plita are suporturi din fonta care ofera o stabilitate excelenta oalelor si tigailor chiar si atunci cand le mutati de pe un arzator pe altul. Hansa FCMW582109 este prevazut cu 4 arzatoare pe gaz: unul mic cu diamentru de 4 cm si o putere de 1 kW, doua medii cu diametru de 6.5 cm si o putere de 1.75 kW si unul mare cu diametru de 9 cm si o putere de 3 kW care vor asigura prepararea rapida a alimentelor.

Cutproul electric are 8 moduri de preparare care includ diferite combinatii de incalzire inferioara, superioara, cu utilizarea ventilatorului sau a grill-ului. In plus, exista disponibila si o functie de decongelare a alimentelor pentru prepararea rapida a acestora, una de preincalzire rapida dar si mai multe retete pe interiorul usii de la cuptor. Iluminarea interioare este foarte buna iar usa cuptorului are un geam cu trei straturi care previne transferul caldurii si incalzirea exterioara.

Panoul de control are cate trei butoane rotative de fiecare parte a display-ului digital care poate sa afiseze si un ceas. Patru dintre butoane sunt aferente arzatoarelor de la plita, acestea avand integrate si aprindere electrica, un buton este pentru setarea temperaturii de gatire la cuptor iar celalalt pentru setarea modului de gatire. Toate arzatoarele sunt prevazute cu o supapa de siguranta care intrerupe automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Puncte tari

  • Design modern cu afisaj electronic
  • Arzatoare puternice plita
  • 8 functii de preparare la cuptor
  • Optiune de preparare la grill
  • Sertar depozitare
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Tabla aragazului este destul de subtire

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aragaz Mixt Hansa FCMW582109

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.