MPM - MOD-30

Click aici pentru a comanda aspiratoare cu filtrare prin apa MPM – MOD-30 la cele mai bune preturi!

Alegerea aspiratorului potrivit poate deveni un real chin pentru doamne si domnisoare. Magazinele de specialitate abunda in modele, astfel incat decizia este tot mai greu de luat. O categorie aparte o reprezinta, fara doar si poate, aspiratoarele cu filtrare cu apa. Acestea nu sunt atat de populare in randul cumparatorilor, insa avantajele oferite sunt infinite in comparatie cu alte produse existente pe piata.

In primul rand, modelul MPM – MOD-30 este unul prevazut cu un rezervor de apa de 2 litri, precum si cu un cablu de alimentare de pana la 4,5 metri, permitand in felul acesta curatarea si apirarea unei suprafete destul de mari.

Poate fi utilizat cu incredere pe toate tipurile de suprafete, inclusiv pe tapiterie si pe covoare, reusind sa indeparteze in profunzime murdaria. Cu ajutorul apei, chiar si mirosurile neplacute sunt usor inlaturate, lasand in urma un aer proaspat si curat. Persoanele alergice si copiii cu probleme respiratorii vor putea sa doarma mult mai bine in timpul noptii, fara sa mai fie afectati de praful din locuinta.

Acest aspirator se incadreaza in clasa energetica A++, motiv pentru care consumul de energie electrica este unul cat se poate de mic. Mai mult decat atat, puterea de aspirare ajunge pana la 2400 W, ceea ce asigura suprafete curate si stralucitoare.

Accesorile oferite in momentul achizitionarii sunt extrem de utile. Printre acestea se numara peria de jaluzele, care permite indepartarea prafului din locurile greu accesibile, peria pentru covor, care aspira inclusiv firele de par, precum si peria pentru tapiterie, care permite indepartarea petelor si a acarienilor. Cumparatorii sunt mai mult decat multumiti de toate aceste accesorii pe care le utilizeaza de fiecare data cu mare succes.

Filtrul Hepa 13 are rolul de a capta si de a elimina praful din aer, astfel incat atmosfera sa ramana curata. Un aer proaspat ajuta la mentinea starii de sanatate, asa ca doritorii trebuie sa fie foarte atentie atunci cand isi achizitioneaza un nou aspirator.

Rezervorul se curata simplu si rapid, la fel ca toate accesoriile, simplificand in felul acesta munca gospodinelor.

Click aici pentru a comanda aspiratoare cu filtrare prin apa MPM – MOD-30 la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.