duminică, iunie 23, 2024
AcasăElectrocasniceAspirator cu sac Dirt Devil Popster pareri si pret

Aspirator cu sac Dirt Devil Popster pareri si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Dirt Devil Popster

Aspiratoarele compacte cu sau fara sac sunt ideale pentru aspirarea rapida a prafului, firmiturilor, scamelor sau a parului animalelor domestice de pe gresie, parchet, mochete sau covoare. Datorita dimensiunilor si a greutatii mai reduse, aceste aspiratoare se vor putea manevra mult mai usor dar vor necesita si un spatiu mai mic pentru depozitare. Chiar daca sunt mai mici, unele dintre aceste aspiratoare au motoare puternice care vor permite aspirarea rapida a apartamentelor cu  suprafete utile mai reduse. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator compact cu sac care este produs de compania americana Dirt Devil.

Dirt Devil Popster este un aspirator cu sac cu dimensiuni compacte si design interesant albastru negru. Cele doua roti laterale mari si roata multidirectionala pe mijloc asigura depasirea usoara a diferitelor obstacole iar raza de operare de 7.5 metri va va permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Acest aspirator are dimensiuni de 31.2 x 26.8 x 37.5 cm si o greutate de 3.9 Kg, astfel ca se va putea transporta si manevra cu usurinta, chiar de catre persoanele mai in varsta.

Dirt Devil Popster review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Dirt Devil Popster

Dirt Devil Popster are un motor cu o putere excelenta de 800 W care se va putea ajusta in functie de suprafata aspirata. Consumul energetic anual de 31.2 kWh este insa unul destul de ridicat, fiind incadrat doar in clasa de eficienta energetica B. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum gresie, parchet sau linoleum sunt incadrate in clasa A care este cea mai buna, insa cele pentru curatarea covoarelor cu fir lung sau a mochetelor mai groase este incadrata doar in clasa C.

Nivelul zgomotului poate atinge valori destul de mari de 78 dB astfel ca nu este indicat sa aspirati la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii. Sistemul de filtrare este unul foarte performant care va capta chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni care pot sa provoace probleme de sanatate copiilor si persoanelor sensibile. Aspiratorul utilizeaza saci cu capacitate de 1.5 litri care se vor inlocui usor, fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate.

Peria principala este mare si permite aspirarea rapida a prafului, firmiturilor si a altor mizerii de pe suprafetele dure si de pe covoarele mai subtiri. In pachet veti mai gasi incluse o perie pentru canapele, fotolii si scaune, un accesoriu pentru spatiile inguste si una pentru aspirarea prafului de pe mobilierul din lemn.

Puncte tari

  • Design compact
  • Performante bune de aspirare a suprafetelor dure
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Greutate redusa
  • Manevrabilitate buna
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul energetic este incadrat in clasa B
  • Performantele curatarii covoarelor nu sunt foarte bune

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Dirt Devil Popster

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Dirt Devil Popster este un aspirator compact cu sac cu o putere buna de aspirare si o filtrare eficienta a aerului reemis. Manevrabilitatea buna, accesoriile utile si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui aspirator cu sac produs de Dirt Devil.Aspirator cu sac Dirt Devil Popster pareri si pret