Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Beko VCM7180T

Oferta aspiratoarelor fara sac este foarte variata, din ce in ce mai multi producatori introducand in oferta astfel de modele. Principalul avantaj al acestui tip de aspiratoare este lipsa costurilor de utilizare, sacii de colectare fiind inlocuiti cu un recipient care de obieci se goleste foarte usor. In plus, cele mai noi modele de aspiratoare fara sac ofera performante bune de aspirare, un consum redus de energie si o filtrare eficienta a prafului din aerului reemis. In continuare va vom prezenta un aspirator fara sac care este produs de compania turceasca Beko.

Beko VCM7180T este un aspirator fara sac cu o forma minimalista si un design elegant de culoare mov cu insertii argintii. Aspiratorul are un maner ergonomic pentru transport si o manevrabilitate buna asigurata de cele doua roti mari si de roata multidirectionala de pe mijloc. Cablul de alimentare are o lungime de 8 metri si impreuna cu telescopul metalic asigura o raza de operare excelenta astfel ca va trebui sa schimbati prizele mult mai rar. Acest model are dimensiuni de 36 x 45 x 30 cm si o greutate destul de mare de 7.4 Kg, insa recipientul de colectare are o capacitate generoasa de 2.8 litri.

Beko VCM7180T

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Beko VCM7180T

Beko VCM7180T are un motor cu o putere de aspirare de 150 W care asigura performante excelente de aspirare a suprafetelor dure, fapt confirmat de incadrarea in clasa A. Eficienta energetica este incadrata in aceeasi clasa A, la fel ca si filtrarea prafului din aerul reemis, filtrul HEPA 13 captand peste 99% dintre particulele de praf si alergeni. Performantele aspirarii covoarelor cu fir lung sunt incadrate doar in clasa C, astfel ca daca aveti multe covoare in casa va trebui sa alegeti un alt aspirator.

Nivelul zgomotului de 73 dB este destul de mare, insa comparabil cu al altor modele de aspiratoare fara sac cu putere de aspirare similara. Recipientul de colectare se goleste usor prin apasarea unui singur buton, fara sa trebuiasca sa va expuneti la praful si alergenii aspirati. In pachet veti gasi pe langa peria principala si o duza pentru spatii inguste, una pentru perdele si suprafete delicate, o perie pentru tapiterie si una turbo pentru colectarea firelor de par de pe mochete si covoare.

Puncte tari

  • Design modern
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a prafului si alergenilor
  • Recipient de colectare cu golire usoara
  • Accesorii utile
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Performanta aspirarii covoarelor mai groase nu este cea mai buna
  • Nivelul zgomotului este destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Beko VCM7180T

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.