Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Daewoo RCC-230B/3A

Popularitatea aspiratoarelor fara sac a crescut in ultimii ani datorita imbunatatirii performantelor de aspirare a suprafetelor dure dar si a preturilor mai accesibile. Cu un buget mai mic de 300 de lei veti putea achizitiona un aspirator fara sac cu un consum redus de energie, o filtrare eficienta a prafului si cu o aspirare performanta a parchetului, gresiei sau linoleumului. Aceste aspiratoare sunt potrivite pentru apartamentele in care nu exista covoare mari si groase, ci doar traverse si mochete de mici dimensiuni. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator fara sac care este produs de compania sud-coreeana Daewoo.

Daewoo RCC-230B/3A este un aspirator cu sac cu un design modern care este disponibil in trei variante de culori: negru, albastru si rosu. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportul facil si un cablu de alimentare cu cu o lungime de doar 4.5 metri, astfel ca va trebui sa schimbati prizele de alimentare in fiecare incapere in care aspirati. Acest model are dimensiuni de 38.5 x 27.5 x 28.5 cm si o greutate de 4.9 Kg, putand fi manevrat destul de usor datorita rotilor laterale mari si a rotii multidirectionale de pe mijloc.

Daewoo RCC-230B/3A

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Daewoo RCC-230B/3A

Asa cum reiese si din denumire, Daewoo RCC-230B/3A este un aspirator 3A ceea ce inseamna ca este incadrat in clasa A atat pentru consumul energetic si pentru filtrarea aerului cat si pentru performantele aspirarii suprafetelor dure precum gresie si parchet. Performanta aspirarii covoarelor este una foarte scazuta, fapt confirmat si de incadrarea doar in clasa E. Un alt aspect negativ este nivelul ridicat al zgomotului care atinge 79 dB, ceea ce inseamna ca va putea fi auzit cu usurinta din toate camerele din casa.

Daewoo RCC-230B/3A are o putere de 800 W care poate fi setata in mai multe trepte cu ajutorul unui buton rotativ situat in partea superioara si un recipient de colectare cu capacitate de 2.5 litri care se goleste usor, fara sa necesita atingerea prafului si mizeriilor aspirate. Filtrarea aerului este realizata cu ajutorul unui filtru HEPA care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni care ar putea sa provoace probleme de sanatate copiilor si persoanelor sensibile. Peria principala are o suprafata mare de absorbtie care va reduce timpul dedicat aspirarii, iar in pachet veti gasi si o duza pentru tapiterie pe care o veti putea utiliza pentru canapele, fotolii si scaune.

Puncte tari

  • Design modern cu mai multe optiuni de culori
  • Consum redus de energie
  • Performante bune in aspirarea suprafetelor dure
  • Capacitate buna de colectare
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este ridicat
  • Performantele aspirarii covoarelor sunt incadrate in clasa E

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Daewoo RCC-230B/3A

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.