Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Compact FC9334/09

Compania olandeza Philips are una din cele mai variate oferte de aspiratoare, atat pentru modelele clasice cu sac, cat si pentru cele fara sac sau cele verticale. Aspiratoarele produse de Philips sunt facute din materiale de calitate care le confera o fiabilitate excelenta si o durata lunga de utilizare. Tehnologiile moderne dezvoltate de producatorul olandez asigura atat un consum redus de energie dar si performante excelente de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator fara sac din portofoliul Philips care are reviewuri foarte bune de la clientii care l-au achizitionat.

Philips PowerPro Compact FC9334/09 este un aspirator modern de culoare neagra cu insertii albastre si turcoaz si o forma pe care o regasim si la alte modele comercializate sub brandul Philips. Rotile laterale mari asigura un control facil pe diferite tipuri de suprafete iar raza de operare de 9 metri data de cablul de alimentare si tubul metalic telescopic permit aspirarea in dependintele in care nu exista priza de alimentare. Aspiratorul are dimensiuni compacte de 28.1 x 24.7 x 41 cm si un recipient de colectare cu capacitate de 1.5 litri care se goleste usor fara imprastierea prafului si mizeriilor aspirate.

Philips PowerPro Compact FC9334/09 prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Compact FC9334/09

Philips PowerPro Compact FC9334/09 are un motor cu putere de 650 W si un consum anual de energie de 25 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A. In cea mai buna clasa sunt incadrate si performantele de aspirare a suprafetelor dure precum gresie, parchet sau linoleum, spre deosebire de cele pentru curatarea covoarelor si mochetelor groase care sunt incadrate doar in clasa C. Un alt aspect mai putin pozitiv al aspiratorului este nivelul zgomotului de 79 dB, care va fi deranjant chiar si pentru vecini, astfel ca nu va trebui sa aspirati la ore nepotrivite.

Sistemul de filtrare utilizeaza tehnologia Power Cyclone 5 si un filtru antialergic care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf, acest model fiind ideal pentru persoanele mai sensibile sau pentru cele care sufera de alergii. Peria principala TriActive asigura aspirarea eficienta a prafului de pe suprafetele dure si covoare mai subtiri iar peria moale integrata pe maner permite aspirarea mobilierului sau a tapiteriilor. In pachet mai aveti incluse o perie Turbo motorizata care indeparteaza scamele sau parul animalelor domestice de pe covoare si un accesoriu pentru spatiile inguste sau greu accesibile.

Puncte tari

  • Design compact
  • Manevrabilitate facila
  • Raza buna de operare
  • Motor cu putere de 650 W
  • Consum redus de energie
  • Performante excelente de curatare a gresiei si parchetului
  • Filtrare eficienta a aerului reemis
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Zgomotul de functionare este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Compact FC9334/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.