Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

Aspirarea apartamentelor mari sau a caselor este o activitate care necesita o perioada mare de timp daca nu aveti la dispozitie un aspirator performant. Cele mai importante caracteristici de care va trebui sa tineti cont in alegerea unui aspirator sunt dimensiunile si greautatea, puterea de aspirare si consumul energetic, eficienta filtrarii prafului dar si manevrabilitatea si usurinta in utilizare. In plus, va trebui sa verificati si accesoriile incluse care va vor permite sa curatati atat spatiile inguste cat si tapiteria sau mobilierul. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator premium care este produs de Philips.

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 este un aspirator fara sac cu design gri-argintiu, un compartiment de colectare transparent si o forma specifica producatorului olandez. Acest aspirator are dimensiuni de 50.6 x 31.7 x 31 cm si o greutate de de 6.2 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerului ergonomic situat in partea superioara. Raza de operare de 11 metri permite aspirarea pe holuri si in dependinte unde nu exista prize de alimentare iar cele trei roti permit depasirea facila a obstacolelor si manevrarea buna pe diferite tipuri de suprafete.

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

Philips PowerPro Ultimate FC9921/09 are o putere de 650 W si un consum anual de energie care este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum gresie, parchet sau linoleum sunt incadrate in clasa A care este cea mai eficienta, insa cele ale aspirarii covoarelor si mochetelor mai groase este incadrata doar in clasa C. Capacitatea de colectare a aspiratorului este de 2.2 litri, recipientul avand o gura de scurgere care permite golirea fara imprastierea prafului si mizeriilor aspirate.

Sistemul de filtrare a aerului reemis foloseste un filtru Ultra Clean Air HEPA 13 care asigura captarea a pana la 99.95% dintre particulele de praf si alergeni. Nivelul zgomotului de 73 dB este destul de ridicat insa comparabil cu cel al altor aspiratoare fara sac cu specificatii similare. Pe manerul ergonomic exista un buton de unde puteti porni si opri aspiratorul dar si ajusta puterea in functie de suprafata aspirata. Peria principala TriActive are un orificiu mare si perii laterale care permit curatarea facila a diferitelor tipuri de suprafete iar peria TriActive Z protejeaza suprafetele dure si capteaza rapid praful si firmiturile. Pentru tapiterie si mobilier aveti la dispozitie o perie mica iar pentru spatiile inguste o duza speciala.

Puncte tari

  • Design modern
  • Capacitata buna de colectare
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Putere buna de aspirare
  • Accesorii utile
  • Manevrabilitate excelenta

Puncte slabe

  • Performantele aspirarii covoarelor nu sunt cele mai bune
  • Pretul este pe masura specificatiilor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Philips PowerPro Ultimate FC9921/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.