Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Samsung VC07M31C0HG

Aspiratoarele fara sac sunt in topul preferintelor clientilor datorita faptului ca nu necesita costuri periodice de utilizare, precum achizitia sacilor textili sau din hartie pentru aspiratoarele cu sac. In plus, aceste aspiratoare au recipiente de colectare care se golesc usor, fara a intra in contact cu praful si mizeriile aspirate. Daca aspiratoarele fara sac mai scumpe au performante excelente atat pe suprafetele dure cat si pe covoarele groase, modele mai ieftine sunt potrivite in special pentru gresie, parchet si covoare subtiri de mici dimensiuni. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator fara sac cu un pret accesibil care este produs de Samsung.

Samsung VC07M31C0HG este un aspirator fara sac cu un design modern de culoare neagra, cu recipientul de colectare dintr-un plastic transparent. Aspiratorul are doua roti laterale mari si una multidirectionala in partea inferioara care permit manevrarea usoara si depasirea facila a diferitelor obstacole precum pragurile de la usi. Acest model are dimensiuni de 27.2 x 23.4 x 40.7 cm si o greutate de 4.5 Kg, recipientul de colectare avand o capacitate de 2 litri. Raza de operare data de cablul de alimentare si de tubul telescopic este de 9 metri astfel ca nu veti fi nevoiti sa schimbati prizele de alimentare prea des atunci cand faceti curatenie in casa.

Samsung VC07M31C0HG review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Samsung VC07M31C0HG

Samsung VC07M31C0HG are un motor cu o putere de 650 W care se poate ajusta in fucntie de suprafata aspirata si un consum anual de energie de 28 kWh care este incadrat in clasa A de eficienta energetica. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum gresie sau parchet sunt incadrate in aceeasi clasa A, insa performantele aspirarii covoarelor si mochetelor mai groase sunt incadrate doar in clasa D. Nivelul zgomotului de 80 dB este destul de mare, astfel ca nu va trebui sa aspirati la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii.

Sistemul de filtrare a aerului reemis este destul de bun iar turbina anti-incalcire ofera o putere de aspirare continua, fara sa se infunde cu fire de par. Manerul ergonomic are mai multe butoane integrate cu care puteti controla usor aspiratorul, iar peria principala are 2 pozitii care permit aspirarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor subtiri. In pachet veti gasi si un accesoriu pentru spatiile inguste si o perie mica pentru aspirarea prafului de pe tapiterie si mobilier.

Puncte tari

  • Design modern
  • Putere buna de aspirare
  • Maner ergonomic
  • Recipient de colectare cu capacitate de 2 litri
  • Performante excelente in aspirarea suprafetelor dure
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Performantele aspirarii covoarelor sunt destul de slabe
  • Nivelul zgomotului este ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Samsung VC07M31C0HG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.