Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Star-Light ACVS-720S

Achizitia periodica a sacilor textili sau a celor din hartie este principalul motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane aleg aspiratoarele moderne fara sac. Aceste aspiratoare au recipiente de colectare transparente care se golesc usor fara sa imprastiati sau sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Cele mai bune astfel de aspiratoare vor avea atat un consum redus de energie cat si performante bune de aspirare atat pe suprafetele dure cat si pe covoare sau mochete. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator fara sac cu un pret foarte accesibil care este comercializat sub brandul Star-Light.

Star-Light ACVS-720S este un aspirator fara sac cu un design modern intr-o combinatie eleganta de culori: gri-negru-verde. Aspiratorul are un recipient de colectare transparent si un maner ergonomic care permite transportarea facila la spatiul de depozitare. Rotile laterale mari si roata multidirectionala de pe mijloc vor asigura o manevrare usoara pe diferite tipuri de suprafete iar raza de operare de 8 metri asigurata de cablul de alimentare si de tubul telescopic vor permite schimbarea mai rara a prizelor de alimentare. Acest model are dimensiuni de 34 x 31 x 33 cm si o greutate de 5.8 Kg, fiind potrivit pentru curatarea apartamentelor de dimensiuni mici si medii.

Star-Light ACVS-720S pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Star-Light ACVS-720S

Star-Light ACVS-720S are un motor cu o putere de 700 W care se poate regla in functie de suprafata aspirata, consumul energetic anual de 27 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele curatarii parchetului, a gresiei sau a altor suprafete dure sunt incadrate in cea mai buna clasa, A, insa cele pentru curatarea covoarelor si a mochetelor mai groase sunt incadrate doar in clasa C. Nivelul zgomotului de 75 dB nu este unul foarte redus, insa este comparabil cu cel al altor modele de aspiratoare fara sac cu specificatii similare.

Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA de inalta eficienta care asigura captarea celor mai mici particule de praf si alergeni, iar recipientul de colectare cu capacitate de 2 litri se goleste destul de usor fara sa atingeti praful si mizeriile aspirate. Peria principala asigura aspirarea rapida si eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor si mochetelor mai subtiri, pentru spatiile inguste din spatele mobilierului trebuind sa folositi accesoriul special inclus in pachet.

Puncte tari

  • Design modern
  • Putere de 700 W reglabila in functie de suprafata aspirata
  • Performane bune de aspirare a suprafetelor dure
  • Filtrare eficienta a prafului
  • Accesorii pentru diferite tipuri de suprafete
  • Raport foarte bun intre calitate si pret

Puncte slabe

  • Performantele aspirarii covoarelor nu sunt cele mai bune

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Fara Sac Star-Light ACVS-720S

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.