Heinner HVC-MBL1400-V2

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu Sac Heinner HVC-MBL1400-V2

Apartamentele cu dimensiuni mici si medii in care nu exista foarte multe covoare si mochete se vor putea curata rapid si eficient chiar si cu un aspirator mai ieftin. Un astfel de aspirator cu dimensiuni mici se va putea manevra mai usor in spatiile inguste si nu va necesita un spatiu prea mare pentru depozitare. In plus, consumul de energie va fi foarte redus, ceea ce va duce la economii la facturile la energie electrica. In continuare va vom prezenta un aspirator de mici dimensiuni si cu un raport foarte bun calitate/pret care este produs de Heinner.

Heinner HVC-MBL1400-V2 este un aspirator cu design compact de culoare albastra cu insertii argintii. Aspiratorul are o tija telescopica din metal care ofera o utilizare confortabila indiferent de inaltimea persoanei care il utilizeaza si un maner ergonomic care permite un transport facil. Capacitatea de colectare a sacilor este de 3 litri astfel ca nu va trebui sa ii goliti prea des iar cablul de alimentare de 5 metri va va permite aspirarea in diferite camere fara sa schimbati priza de alimentare. Aspiratorul are o buna manevrabilitate asigurata de dimensiunile compacte si de cele trei roti din care cea mica este multidirectionala.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu Sac Heinner HVC-MBL1400-V2

Heinner HVC-MBL1400-V2 are o putere de 700 W care ii asigura o aspirare foarte eficienta pe suprafetele dure precum parchet, gresie sau linoleu. Eficienta de aspirare a covoarelor este incadrata doar in clasa D, aspiratorul nereusind sa curete cum trebuie un covor sau o mocheta mai groasa. Nivelul de zgomot de 76 dB este destul de ridicat in comparatie cu alte modele cu putere si dimensiuni similare astfel ca nu va trebui sa aspirati la ore nepotrivite deoarece le veti deranja pe celelalte persoane din casa.

Filtrarea aerului reemis se face cu ajutorul unui filtru HEPA 12 care retine pana la 99.5% din particulele de praf, bacterii si alergeni astfel ca acest model este potrivit pentru familiile care au copii mici sau pentru persoanele care sufera de alergii. Puterea de aspirare este variabila, putand sa fie setata prun intermediul unui buton situat in partea centrala a aspiratorului. Celelalte doua butoane sunt pentru pornire/oprire si pentru derularea automata a cablului de alimentare. In pachet exista inclus si un accesoriu 2 in 1 pentru spatiile inguste pe care il veti putea folosi pentru aspirarea prafului din spatele mobilierului.

Puncte tari

  • Design compact
  • Capacitate buna de colectare
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Aspirare eficienta pe suprafetele dure
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este destul de ridicat
  • Costuri periodice pentru achizitionarea sacilor textili

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu Sac Heinner HVC-MBL1400-V2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.