Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator De Mana Philips Mini Vac FC6142

Daca v-ati saturat sa strangeti firmiturile din bucatarie sau resturile de hrana ale animalelor de companie atunci aveti nevoie de un aspirator de mana. Aceste aspiratoare sunt usoare si ergonomice astfel ca sunt ideale pentru aspirarea rapida a firmiturilor, scamelor sau firelor de par din bucatarie sau dining. In plus, unele modele permit si aspirarea umeda, astfel ca veti putea sa aspirati si apa varsata de copii pe masa sau pe gresie. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator de mana produs de Philips care este foarte apreciat de clienti.

Philips Mini Vac FC6142 este un aspirator de mana cu design compact intr-o combinatie inspirata de albastru cu alb. Acest model are dimensiuni de 46 x 16 x 16 cm si o greutate de 1.4 Kg, putand fi manevrat usor chiar si in spatiile mai inguste. Manerul ergonomic cu un interior din plastic moale asigura o aderenta excelenta contribuind la manevrabilitatea buna a aspiratorului. In partea superioara a manerului se afla butonul de pornire/oprire si cel pentru detasarea compartimentului de colectare.

Philips Mini Vac FC6142

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator De Mana Philips Mini Vac FC6142

Versatilitatea aspiratorului Philips Mini Vac FC6142 este data de faptul ca permite atat aspirarea uscata cat si cea umeda, avand o capacitate de absorbtie de 0.5 litri pentru praf si de 0.11 litri pentru apa sau alte lichide. Motorul cu care este echipat are o putere de 56 W si asigura o putere de aspirare de 9 W, suficient de puternica pentru aspirarea prafului, scamelor si a firelor de par de pe canapele sau din masina. Filtrarea aerului se face in doua etape, cele doua filtre asigurand si captarea particulelor minuscule de praf.

Acumulatorul Ni-Mh de 4.8 V asigura o autonomie de aproximativ 9 minute, timp in care veti putea sa aspirati firmiturile de pe masa sau apa varsata accidental pe gresie sau parchet. Durata de incarcare a bateriei este foarte mare (16-18 ore) ceea ce inseamna ca va trebui sa puneti aspiratorul la incarcat dupa fiecare utilizare. Nivelul de zgomot de 76 dB este unul destul de ridicat, insa comparabil cu al altor modele de aspiratoare de mana cu putere similara.

In pachet veti gasi inclus o baza de incarcare care poate fi agatata pe perete sau pusa pe mobilier, pentru a avea aspiratorul tot timpul la indemana.  Pe langa capul de aspirare principal, in pachet veti mai gasi incluse o perie pentru mobilier si o duza pentru spatii inguste care se pot depozita in standul de incarcare.

Puncte tari

  • Design compact
  • Aspirare umeda si uscata
  • Putere buna de aspirare
  • Accesorii utile
  • Capacitate buna de absorbtie
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Nivel ridicat al zgomotului
  • Incarcarea bateriei dureaza destul de mult

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator De Mana Philips Mini Vac FC6142

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.