Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8722/09

Aspiratoarele clasice cu sac ofera inca una din cele mai bune solutii de curatare a spatiilor interioare. Avantajele acestor aspiratoare sunt consumul mai redus de energie, nivelul redus al zgomotului dar si preturile mai accesibile in comparatie cu aspiratoarele fara sac sau cele verticale. In plus, aceste aspiratare ofera o filtrare excelenta a prafului, bacteriilor si alergenilor dar si o capacitate mai mare de colectare, care permite golirea sau inlocuirea sacului mai rar. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator cu specificatii bune care este produs de Philips.

Philips Performer Expert FC8722/09 este un aspirator cu sac cu un design modern de culoare albastra si un maner ergonomic in partea superioara. Aspiratorul are dimensiuni de 50 x 30 x 31 cm si o greutate de 5 Kg, insa se va putea manevra destul de usor datorita celor trei roti care vor depasi usor obstacole precum praguri sau covoare. Raza de operare de 11 metri oferita de cablul de alimentare si de tubul telescopic este una foarte buna, astfel ca veti putea sa aspirati in camere diferite fara sa mai schimbati priza de alimentare.

Philips Performer Expert FC8722/09

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8722/09

Philips Performer Expert FC8722/09 are o putere de 650 W care poate fi setata in mai multe trepte in functie de suprafata aspirata si un consum energetic anual de 27.8 kWh incadrat in clasa de eficienta A. In aceiasi clasa A sunt incadrate si performantele pentru aspirarea suprafetelor dure precum gresie, parchet sau linoleum insa performantele aspirarii covoarelor sunt incadrate in clasa C, acest aspirator nefiind potrivit pentru aspirarea mochetelor groase sau a covoarelor cu fir lung. Acest model utilizeaza saci de colectare din hartie cu o capacitate mare de 5 litri, pe care va trebui sa ii inlocuiti mult mai rar.

Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA 13 care capteaza peste 99% dintre particulele de praf si alergeni iar tehnologia AirflowMax asigura un flux optim de aer chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Nivelul zgomotului de 78 dB este din pacate destul de mare, ceea ce inseamna ca se va auzi din celelalte camere din casa. Capul de aspirare TriActiveMax permite aspirarea rapida a prafului si mizeriilor iar celelalte accesorii incluse in pachet se vor putea utiliza pentru aspirarea spatiilor inguste, a tapiteriei sau a mobilierului.

Puncte tari

  • Design modern
  • Capacitate buna de colectare
  • Raza de operare mare
  • Consum redus de energie
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Performante excelente in aspirarea suprafetelor dure
  • Manevrabilitate buna

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este ridicat
  • Performantele aspirarii covoarelor nu sunt foarte bune

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Expert FC8722/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.