Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Pro FC9197/91

Desi oferta aspiratoarelor este foarte variata, atat in ceea ce priveste tipul cat si modalitatea de aspirare, aspiratoarele clasice cu sac raman in topul preferintelor clientilor. Avantajele acestor aspiratoare sunt atat puterea de aspirare mai buna, cat si eficiente energetica, silentiozitatea sau filtrarea eficienta a prafului si alergenilor din aerul reemis. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator produs de Philips care are recenzii foarte bune de la clientii care l-au achizitionat.

Philips Performer Pro FC9197/91 este un aspirator cu sac cu design elegant de culoare neagra cu insertii argintii si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului olandez. Aspiratorul are dimensiuni de 50 x 30 x 31 cm si o greutate de 5 Kg, putand sa fie transportat usor datorita manerului ergonomic larg din partea superioara. Cele trei roti asigura o manevrabilitate buna chiar si pe covoarele mai groase, iar raza de operare de 11 metri permite si aspirarea in dependintele unde nu exista prize de alimentare.

Philips Performer Pro FC9197/91 pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Pro FC9197/91

Philips Performer Pro FC9197/91 are un motor cu o putere de 650 W care poate fi ajustata in functie de suprafata aspirata, consumul energetic anual de 27.8 Kwh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele aspirarii suprafetelor dure precum parchet, linoleum sau gresie sunt incadrate in cea mai buna clasa A, insa cele pentru aspirarea covoarelor graose sau cu fir lung sunt incadrate doar in clasa C. Nivelul zgomotului de 78 dB este comparabil cu al altor modele cu specificatii similare, insa poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Aspiratorul foloseste saci s-bag cu o capacitate de colectare de 5 litri care se inlocuiesc usor si care asigura o putere de aspirare ridicata chiar si atunci cand sunt aproape plini. In plus, tehnologia AirflowMax asigura un flux optim de aer care permite desfacerea uniforma a sacilor de praf. Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA13 si Air Seal care permite captarea a pana la 99.95% dintre particulele de praf si alergeni, astfel ca veti avea un aer mult mai curat in casa. Peria principala TriActiveMax are un orificiu mare care permite aspirarea rapida a prafului si mizeriilor de pe suprafetele dure si covoare subtiri. In pachet veti mai gasi si o perie mica pentru tapiterie dar si un accesoriu pentru spatiile inguste de sub mobilier sau din spatele acestuia.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Saci cu capacitate mare de colectare
  • Manevrabilitate buna
  • Consum redus de energie
  • Filtrarea eficienta a aerului reemis
  • Putere buna ajustabila in functie de suprafata aspirata

Puncte slabe

  • Performantele aspirarii covoarelor nu sunt cele mai bune
  • Pretul este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips Performer Pro FC9197/91

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.