Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips PowerGo FC8246/09

Compania olandeza Philips este unul dintre cei mai importanti producatori de electrocasnice mici la nivel mondial, notorietatea foarte buna datorandu-se calitatii si fiabilitatii produselor sale. In ceea ce priveste aspiratoarele, Philips are o oferta foarte variata care include numeroase modele clasice cu sau fara sac, dar si aspiratoare verticale sau robotii de aspirare. Sistemele si tehnologiile inovative dezvoltate in permanenta de Philips contribuie la performantele aspiratoarelor dar si la eficientizarea consumul de energie. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator cu sac produs de Philips care are specificatii bune si un pret accesibil.

Philips PowerGo FC8246/09 este un aspirator cu sac cu un design modern negru-verde si o forma pe care o mai regasim si la alte modele ale producatorului olandez. Aspiratorul are o greutate de doar 4.3 Kg si un maner ergonomic care permite transportarea usoara de la spatiul de depozitare. Raza de operare de 9 metri asigura aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare, iar cele trei roti permit depasirea cu usurinta a obstacolelor reprezentate de praguri sau covoare mai groase. Acest model are dimensiuni de 40.3 x 26.3 x 22 cm si o capacitate de colectare de 3 litri, fiind potrivit pentru curatarea apartamentelor de dimensiuni mici si medii.

Philips PowerGo FC8246/09 pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips PowerGo FC8246/09

Motorul aspiratorului Philips PowerGo FC8246/09 are o putere de 750 W care se va putea ajusta prin intermediul unui buton rotativ in functie de tipul suprafetei aspirate. Consumul anual de energie de 27.9 Kwh este incadrat insa doar in clasa A, insa costurile pentru o utilizare normala nu vor fi foarte mari. Performanta curatarii gresiei, parchetului si a altor suprafete dure este incadrata in cea mai buna clasa A, insa cea pentru curatarea covoarelor si mochetelor mai groase este incadrata doar in clasa D. Nivelul zgomotului poate sa ajunga pana la 77 dB in functie de puterea selectata, astfel ca nu va trebui sa folositi aspiratorul la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii.

Sistemul de filtrare este foarte eficient, filtrul antialergic retinand pana la 99.9% dintre particulele microscopice de praf, bacterii si alergeni care creeaza diferite probleme de sanatate persoanelor sensibile. Sacii de tip S-bag au o capacitate buna de colectare si asigura o putere buna de aspirare chiar si atunci cand sunt aproape plini. Peria principala 2 in 1 asigura captarea rapida a prafului si firmiturilor iar peria turbo rotativa va colecta usor scamele si parul animalelor de pe covoare. In in pachet veti mai gasi si o duza pentru tapiterie dar si un accesoriu pentru spatiile inguste si greu accesibile.

Puncte tari

  • Design modern
  • Manevrabilitate buna
  • Putere de 750 W ajustabila
  • Sistem de filtrare eficient
  • Accesorii utile
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Clasa A de eficienta energetica
  • Nivel ridicat al zgomotului

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Philips PowerGo FC8246/09

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.