Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Rowenta Compact Power RO3995EA

Alegerea aspiratoarelor pentru curatarea caselor trebuie facuta atat in functie de buget dar si de tipul de suprafete pe care trebuie sa le aspirati. De exemplu, o casa care are atat suprafete dure precum gresie si parchet cat si mochete sau covoare mari va avea neovie de un aspirator multisuprafete care este mai costisitor in timp ce un apartament care are doar cateva covoare mici se va putea curata si cu un aspirator mai ieftin, cu performante mai reduse in aspirarea covoarelor. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator produs de Rowenta care este potrivit pentru casele fara covoare mari si groase.

Rowenta Compact Power RO3995EA este un aspirator cu sac cu un design modern negru-gri cu insertii argintii si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are o pozitie verticala de parcare care necesita un spatiu mai mic de depozitare si un maner ergonomic in partea superioara care permite transportarea facila chiar si pe scari. Acest model are dimensiuni de 50.5 x 29.5 x 29.5 cm si o greutate de foar 3.68 Kg, iar raza de operare este de 8.8 metri, permitandu-va sa aspirati si in dependintele unde nu exista prize de alimentare.

Rowenta Compact Power RO3995EA pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Rowenta Compact Power RO3995EA

Rowenta Compact Power RO3995EA are un motor cu o putere de 750 W care se poate regla in functie de suprafata aspirata cu ajutorul unui buton rotativ situat in partea centrala a aspiratorului. Consumul energetic anual de 28 kWh este incadrat in clasa de eficienta A, in aceeasi clasa fiind incadrate si performantele de aspirare a suprafetelor dure precum parchet, gresie sau linoleum. Performanta aspirarii covoarelor si mochetelor este incadrata in clasa C, acest aspirator nefiind potrivit pentru curatarea covoarelor groase sau cu fir lung.

Sistemul de filtrare cu doua filtre este foarte eficient, captarea particulelor de praf si alergeni din aerului reemis fiind de 99.98%. In plus, sacii hygiene+ cu capacitate de 3 litri au o clapa care se inchide automat, astfel ca nu exista pericolul imprastierii prafului si mizeriilor aspirate atunci cand ii schimbati. Nivelul zgomotului de 75 dB este destul de ridicat, mai ales daca luam in considerare capacitate de colectare de 3 litri a acestui aspirator.

Peria principala are rezultate excelente pe suprafetele dure, insa in pachet aveti si o perie pentru speciala pentru parchet care il protejeaza de zgarieturi. Pe manerul aspiratorului exista o perie incorporata care se poate utiliza pentru aspirarea prafului de pe mobilier, pentru spatiile inguste existand o duza speciala 2 in 1. Peria mini motorizata este ideala pentru aspirarea parului de animale de pe covoare iar duza pentru tapiterie va permite aspirarea firmiturilor si a scamelor de pe canapele, fotolii sau scaune.

Puncte tari

  • Design compact
  • Performante excelente in curatarea suprafetelor dure
  • Filtrare eficienta a aerului reemis
  • Consum redus de energie
  • Motor cu putere ajustabila
  • Manevrabilitate buna
  • Accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Puncte slabe

  • Nivelul zgomotului este destul de mare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Rowenta Compact Power RO3995EA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.