Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R

Eficienta aspiratoarelor a fost imbunatatita constant astfel ca acum exista numeroase modele cu preturi accesibile care ofera performante foarte bune de aspirare. Daca in urma cu cativa ani, aspiratoarele performante erau produse doar de producatori consacrati precum Bosch, Philips sau Rowenta, acum puteti sa gasiti un aspirator cu un consum redus de energie si cu o aspirare eficienta a suprafetelor dure vandute sub branduri precum Star-Light, Heinner sau Vortex. In continuare, va vom prezenta un astfel de aspirator care este produs de Star-Lighr, firma de casa a celui mai mare retailer online din Romania.

Star-Light ASVS-730R este un aspirator cu sac cu un design compact si o combinatie interesanta de culori: rosu, gri si argintiu. Acest model are dimensiuni de 30 x 22 x 46 cm si o greutate de 5.5 Kg, putand sa fie transportat usor cu ajutorul manerului ergonomic situat in partea superioara. Capacitatea de colectare a sacului textil este de 3 litri, iar raza de operare de 8 metri va permite sa aspirati chiar si pe balcoanele sau in debaralele unde nu aveti priza de alimentare. In plus, cele doua roti mari din spate si roate multidirectionala de pe mijloc asigura depasirea cu usurinta a diferitelor tipuri de obstacole precum cabluri, praguri sau covoare.

Star-Light ASVS-730R

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R

Star-Light ASVS-730R este un aspirator 3A ceea ce inseamna ca este incadrat in clasa A atat pentru consumul de energie si performanta curatarii suprafetelor dure cat si pentru eficienta filtrarii particulelor de praf din aerul reemis. Performanta aspirarii covoarelor si mochetelor este incadrata doar in clasa C, acest model nefiind potrivit pentru curatarea covoarelor grase sau cu fir lung.

Acest aspirator are un motor cu o putere de 700 W si o putere de aspirare de 200 W care asigura o eficienta energetica foarte buna, comparabila cu a unor modele mult mai costisitoare. In schimb, nivelul zgomotului de 76 dB este unul foarte ridicat, mai ales daca luam in considerare dimensiunea si capacitatea de colectare. Peria principala are o suprafata mare care permite aspirarea rapida a prafului, scamelor si a altor mizerii atat de pe gresie si parchet cat si de pe covoarele foarte subtiri. Aspirarea spatiilor inguste se poate face cu singurul accesoriu inclus in pachet, neexistand din pacate alte accesorii dedicate tapiteriei sau mobilierului.

Puncte tari

  • Design modern si compact
  • Consum redus de energie
  • Aspirare foarte buna a suprafetelor dure
  • Filtrare eficienta a aerului
  • Raza buna de operare
  • Pret foarte accesibil

Puncte slabe

  • Zgomotul are un nivel ridicat
  • Nu exista accesorii pentru tapiterie si mobilier

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.