duminică, iunie 23, 2024
AcasăElectrocasniceAspirator cu sac textil Daewoo RC-L384BR/2A review si pret

Aspirator cu sac textil Daewoo RC-L384BR/2A review si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Textil Daewoo RC-L384BR/2A

Aspiratoarele compacte au o capacitate mai redusa de colectare, fiind potrivite pentru curatarea garsonierelor si apartamentelor cu una sau doua camere. Desi au dimensiuni mai mici, aceste aspiratoare pot sa aiba motoare cu puteri mai mari de 600 W, care va vor ajuta sa curatati rapid atat suprafetele dure precum gresie si parchet cat si covoarele si mochetele mai subtiri. In plus, pretul acestor aspiratoare este unul foarte scazut, existand mai multe modele cu specificatii bune si preturi mai mici de 200 de lei. Un astfel de aspirator este si cel produs de Daewoo al carui review il veti putea citi in continuare.

Daewoo RC-L384BR/2A este un aspirator compact cu sac, cu un design modern cu forme rotunjite si o combinata inspirata de culori. Aspiratorul are doua roti laterale mari si una multidirectionala in partea inferioara care permit depasirea cu usurinta a obstacolelor din casa si un cablu de alimentare cu lungimea de 5 metri care va permite si aspirarea pe holuri sau in dependintele unde nu exista prize de alimentare. Acest model are dimensiuni de 38.3 x 26.5 x 26.9 cm si o greutate rezonabila de 4.7 Kg, putand sa fie transportat usor si necesitand un spatiu redus pentru depozitare.

Daewoo RC-L384BR/2A pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Textil Daewoo RC-L384BR/2A

Daewoo RC-L384BR/2A are un motor cu putere de 700 W care se poate regla in 8 trepte prin intermediul unui buton rotativ aflat in partea centrala a aspiratorului. Consumul anual de energie este destul de scazut, fiind incadrat in clasa A, in aceeasi clasa fiind incadrate si performantele de curatare a suprafetelor dure precum parchet, gresie sau linoleum. Performantele de curatare a covoarelor groase sau cu fir lung sunt incadrate in schimb doar in clasa D, acest aspirator nefiind potrivit pentru casele cu mochete si covoare mari.

Sistemul de filtrare nu este din pacate foarte eficient, particulele mici de praf fiind eliberate in aerul reemis dupa aspirare. Aspiratorul utilizeaza saci textili cu capacitatea de colectare de 2.5 litri, care se vor goli usor fara sa intrati in contact sau sa varsati mizeriile aspirate. Nivelul zgomotului la puterea maxima poate sa ajunga la 78 dB, o valoare similara cu alte modele de aspiratoare care au preturi mai mici. Peria principala asigura curatarea rapida a gresiei, parchetului sau a covoarelor subtiri, pentru spatiile inguste sau greu accesibile putand sa utilizati accesoriul inclus in pachet.

Puncte tari

  • Design compact
  • Putere variabila de 700 W
  • Consum scazut de energie
  • Accesoriu pentru suprafete inguste
  • Greutate redusa
  • Pret foarte accesibil

Puncte slabe

  • Filtru de praf cu eficienta redusa
  • Performante scazute in curatarea covoarelor

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Cu Sac Textil Daewoo RC-L384BR/2A

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Daewoo RC-L384BR/2A este un aspirator compact, cu capacitate buna de colectare si putere variabila de aspirare. Manevrabilitatea ridicata, greutatea redusa si pretul foarte accesibil sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Daewoo care va fi o alegere foarte buna pentru familiile cu venituri mai mici.Aspirator cu sac textil Daewoo RC-L384BR/2A review si pret