Philips PowerPro Duo FC6168/01

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

Aspiratoarele verticale fara fir ofera o solutie facila de curatare a apartamentelor si caselor care nu au foarte multe covoare si mochete. Popularitatea lor a crescut in ultima perioada datorita autonomiei din ce in ce mai bune, a puterii excelente de aspirare si a sistemelor eficiente de filtrare a aerului reemis. Alte avantaje ale acestui tip de aspiratoare sunt greutatea redusa, manevrabilitatea excelenta si golirea facila a recipientului de colectare. Exista si modele 2 in 1 care pot fi folosite atat ca un aspirator vertical cat si ca unul de mana. Un astfel de model care este foarte apreciat de clienti vom incerca sa va prezentam si in cele ce urmeaza.

Philips PowerPro Duo FC6168/01 este un aspirator vertical 2 in 1 cu un design ergonomic din plastic de culoare gri si un recipient de colectare transparent. Acest model are dimensiuni de 253 x 1150 x 215 mm si o greutate de 2.9 Kg astfel ca va putea sa fie manevrat cu usurinta chiar si in spatii mai inguste, in balcoane sau pe scari. Aspiratorul are o pozitie de parcare verticala care este utila la depozitare, aspiratorul ocupand astfel un spatiu mult mai ingust.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

Desi producatorul sustine ca Philips PowerPro Duo FC6168/01 are aceeasi putere ca un aspirator clasic de 2000 W, acest model nu se va descurca la fel de bine ca un aspirator clasic atunci cand aspirati covoare sau mochete mai groase. Totusi, pe suprafetele dure precum gresie sau parchet, puterea de aspirare si peria motorizata permit aspirarea cu usurinta a prafului, firmiturilor, scamelor sau chiar a firelor de par de la animalele de companie.

Philips PowerPro Duo FC6168/01 are o baterie Li-Ion de 18 V care asigura o autonomie de 40 de minute care insa scade considerabil la 15-20 de minute daca folositi si peria rotativa. Incarcarea completa a baterie dureaza pana la 5 ore astfel ca ar fi bine sa incarcati aspiratorul dupa fiecare utilizare. Recipientul de praf are o capacitate buna de 0.6 litri si se poate goli usor, fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate.

Pentru aspirarea mobilierului, a tapiteriei sau chiar a interiorului masinii veti putea sa folositi aspiratorul de mana care are o forma compacta si un maner foarte confortabil. Pentru a asigura functionarea corecta a aspiratorului va trebui sa spalati periodic filtrul de spuma, care va putea fi utilizat doar dupa ce se usuca.

Puncte tari

  • Design ergonomic
  • Putere buna de aspirare
  • Aspirare eficienta in special pe suprafetele dure
  • Perie motorizata eficienta pentru aspirarea parului de animale
  • Pozitie de parcare utila pentru depozitare
  • Recipient de praf cu golire facila

Puncte slabe

  • Nivelul de zgomot este destul de ridicat
  • Bateria se incarca complet in aproximativ 5 ore

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.