Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Bosch BBHMOVE5

Aspiratoarele verticale au inceput sa fie preferate de tot mai multi clienti datorita autonomiei bune a bateriei dar si a formei ergonomice care ofera o manevrabilitate excelenta chiar si pe scari sau in spatiile mai inguste. Modelele 2 in 1 contin si un aspirator de mana astfel ca veti putea aspira atat suprafetele dure si mochetele subtiri cat si canapelele, fotoliile sau interiorul masinii. In continuare va vom prezenta un astfel de aspirator cu un pret accesibil care este produs de compania germana Bosch.

Bosch BBHMOVE5 este un aspirator vertical cu un design elgant de culoare ciocolatie cu un recipient transparent de colectare a prafului. Acest model are dimensiuni de 25.5 x 113 x 20 cm insa manerul se poate rabata pentru a ocupa un spatiu mai mic de depozitare. Greutatea de 3.2 Kg este destul de mare in comparatie cu alte aspiratoare verticale insa aspiratorul are o constructie solida si rezistenta dintr-un plastic de buna calitate.

Bosch BBHMOVE5 pareri

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Bosch BBHMOVE5

Bosch BBHMOVE5 are o baterie Ni-Mh de 18 V care ofera o putere de aspirare foarte buna care poate fi setata in 2 trepte in functie de suprafata aspirata. Autonomia bateriei este de cel mult 36 de minute insa incarcarea acesteia poate sa dureze intre 12 si 16 ore astfel ca va trebui sa o incarcati dupa fiecare utilizare. Acest model este eficient in aspirarea gresiei, parchetului sau a altor suprafete dure insa nu va trebui sa aveti asteptari prea mari in ceea ce priveste aspirarea covoarelor sau a mochetelor mai groase.

Aspiratorul de mana are un maner ergonomic, putand sa fie folosit pentru aspirarea rapida a firmiturilor, a scamelor sau a firelor de par de la animalele dosmestice atat de pe mobilier cat si din masina. Capacitatea de colectare a aspiratorului este de 0.3 litri, golirea recipientului facandu-se usor fara sa trebuiasca sa intrati in contact cu mizeriile aspirate.

Peria electrica are o suprafata mare de aspirare iar articulatia flexibila permite aspirarea sub diferite corpuri de mobilier precum paturi, fotolii sau comode. Aspiratorul are un dock de incarcare care poate sa fie folosit atat pe pardoseala cat si montat pe un perete.  Sistemul de filtrare a prafului este unui eficient insa va trebui sa curatati periodic filtrul lavabil pentru a asigura buna functionare a aspiratorului.

Puncte tari

  • Design modern
  • Aspirare eficienta a suprafetelor dure
  • Autonomie buna a bateriei
  • Pozitie de parcare si maner pliabil
  • Aspirator de mana eficient pentru tapiterie si mobilier
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Greutate destul de mare pentru un aspirator vertical

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Aspirator Vertical Bosch BBHMOVE5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.