Review Baterie Externa PowerNeed PowerBank cu Panou Solar
O baterie externa este folositoare doar atunci cand este incarcata, iar atunci cand energia se epuizeaza incep sa apara si problemele telefonului nostru.
In plus, putine sunt bateriile ce reusesc sa alimenteze complet unul sau mai multe telefoane. Cele mai multe dintre baterii reusesc doar sa prelungeasca durata de viata a aparatelor pe care le incarca, pentru o perioada limitata de timp.
Unul dintre produsele ce reuseste sa isi depaseasca limitele si sa rezolve toate aceste probleme descrise mai sus este aceasta baterie externa PowerNeed PowerBank de 23000 mAh , echipata cu un panou solar.
De tip Li – Polymer, PowerNeed PowerBank rezista la multe cicluri de incarcare si are o eficienta energetica buna, reusind sa incarce complet telefonul intr-o perioada foarte scurta de timp.
In plus, datorita panoului solar cu care este echipata, resursele energetice ale acesteia nu se vor epuiza niciodata. Este suficient sa avem parte de putin soare, iar bateria va deveni un ”perpetuum mobile” si ne va permite o incarcare repetate a telefonului mobil sau a tabletei.
Click Aici Pentru A Vedea Cea Mai Buna Oferta De Pret Pentru Baterie Externa PowerNeed PowerBank Cu Panou Solar, De 23000 mAh
La aceasta baterie externa PowerNeed gasim un singur port USB, un amperaj la iesire de 4.3 A si voltaje la iesire ce variaza intre 5, 12, 16 si 19 V.
Portul dedicat mini USB este folosit in exclusivitate pentru incarcarea bateriei externe.
Materialele folosite la constructia bateriei sunt de foarte buna calitate, iar aceasta prezinta colturi rotunjite, fapt ce o face foarte usor de purtat in buzunar sau in geanta (la acest lucru contribuie si dimensiunile reduse, de 222 x 126 x 21 mm si o greutate de 650 de grame).
Culorile folosite dau o nota distinctiva produsului, portocaliul viu imbinandu-se cu negru, fapt ce face bateria asemanatoare unui ”fazer” teleportat parca din serialul tv Star Trek.
Una dintre caracteristicile distinctive ale bateriei este multitudinea de pini cu care este echipata. Acestia sunt de marimi si forme diferite si pot fi folositi pentru a incarca dispozitive dintre cele mai diverse, precum tablete, telefoane inteligente (Android si Apple), telefoane normale si laptopuri.
Astfel, pinii sunt de tip mini USB, micro USB, Apple – 30 pin, LG, Samsung, PSP, Nokia 3,5 si 2 mm si Sony – Ericsson.
Pentru laptop-uri sau notebook-uri avem la dispozitie la fel de multe extensii ca si in cazul telefoanelor mobile: Sony, Toshiba, Acer, Asus, IBM, HP, BenQ, Dell, Samsung.
In partea inferioara a bateriei avem amplasat in pozitie centrala un buton, incadrat in partea stanga de 4 leduri de forma alungita pentru incarcarea bateriei, ce indica procentual cantitatea de curent ramasa ( 25%, 50%, 75% si 100%) , iar in partea dreapta sunt prezente trei leduri rotunde ce indica amperajul.
Pe laterala din stanga gasim mufa pentru incarcare, iar pe laterala dreapta este butonul pentru pornit / oprit si butonul de comutare al amperajului.
Pe laterala inferioara sunt mufele OUT si USB-ul, iar in partea centrala este amplasata lanterna, ce ofera astfel inca o functie suplimentare de real ajutor.
Puncte forte:
Amperaj foarte mare;
Design placut;
Existenta unor panouri solare ce ne permite reincarcarea bateriei fara sa dispunem de o sursa de curent electric;
Amperaje diferite la iesire, ce permite alimentarea mai multor dispozitive;
Dispune de pini de forme si marimi diferite;
Puncte slabe:
Dimensiuni mari;
Durata de incarcare folosind panourile solare este foarte mare;