Termenul refurbished descrie un produs care a mai avut un alt posesor inainte, insa a fost apoi reconditionat astfel incat diferenta intre cum functioneaza si arata in prezent prezent si original sa nu existe. Deci, Calculatoare Refurbished inseamna calculatoare folosite, dar aduse apoi la stadiul in care functionalitatea si aspectul sa fie 100% garantate.

Un calculator refurbished are o istorie proprie si a trecut prin mai multe maini muncitoare. Aceste calculatoare au fost achizitionate in leasing de catre o companie si folosite de catre angajatii acesteia. Dupa expirarea contractului de leasing, produsele s-au intors la producator, au fost reconditionate si apoi au fost repuse din nou in circuitul economic.

Calculatoare Refurbished – Poveste de viata

Calculatoarele Refurbished au propria lor poveste de viata, care se rezuma astfel:

  • Au fost vazute, placute si alese de o companie care, printr-un contract de leasing, le-a introdus in activitatea sa.

  • Au fost folosite, pana la expirarea contractului, de catre oameni diferiti, fiecare cu propria lui poveste de viata.

  • Cand au implinit varsta, s-au reintors la cel ce le-a creat, pentru a se bucura iar de grija acestuia.

  • Au fost curatate de praf si alte urme de utilizare, li s-au inlocuit piesele uzate sau defecte, fiind 100 functionale din nou si avand aspectul pe care il aveau la inceputul existentei lor.

  • Dupa ce au fost verificate de mai multe ori de catre producator, au fost trimise catre vanzator, acesta din urma facand alte verificari astfel incat sa fie sigura functionalitatea.

  • Alaturi de cele necesare punerii in functiune, aceste calculatoare refurbished au fost ambalate din nou, intr-un mod care asigura 100% transportul in siguranta catre noul stapan.

 

Povestea lor de viata nu se termina insa aici, noul stapan fiind cel care contribuie la scrierea in continuare a ei.

Calculatoarele Refurbished au mai fost folosite inainte, dar nu se pot numi Second-Hand. Daca in cazul celor din urma, riscul achizitionarii unui produs aproape defect este mare, functionalitatea celor Refurbished este garantata. Ele se aseamana mult cu sistemele resigilate sau cele noi, avand insa avantajul unui pret mult mai mic, potrivit celor ce doresc sa investeasca in ceva bun si sa faca si economie.

Alte mari avantaje, cand ne referim la calculatoare refurbished: au garantie la fel ca produsele noi, sunt 100% functionale si au un aspect care nu arata ca ar mai fi fost utilizate inainte. Multe dintre ele vin insotite de o licenta Windows valida, aceasta inlaturand si problema ce tine de partea legala.

Click aici pentru a vedea Oferta Pret Calculatoare Refurbished

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.