iPhone 11

Apple a anuntat oficial evenimentul de lansare a noului telefon iPhone 11. Lansarea are loc pe data de 10 septembrie 2019.

Caracteristicile care vor pune in evidenta la acest model nou de iPhone includ:

Memorie: Acest telefon vine cu o memorie interna de 64 GB, care insa nu va putea fi modificata.

Procesor: Apple A12 Bionic este un procesor hexa core de 2.49 GHz, perfect pentru activitati multi tasking.

RAM: 4 GB de ram sunt disponibili pentru activitati fluide si pentru a contribui eficient la evitarea blocajelor.

Camera: iPhone 11 va avea trei camere, ceea ce reprezinta o mare provocare cand vine vorba despre acest aspect. Apple a gasit o solutie si utilizeaza straturi speciale pentru ca cel de al treilea obiectiv sa fie ascuns. Camerele au tehnologie ISO Control, Blitz auto si Face detection. Camera va fi capabila sa ofere imagini la o rezolutie de 4200 x 3350 px. Camera frontala este de 10 MP in timp ce pentru camera din spate s-a mentinut deocamdata secretul. Blitzul este retina flash, eliminand ochii rosii si elementele inestetice din imagini.

Baterie: Bateria este de 4000 mAh Li-Ion si permite incarcare rapida prin wireless. Ofera o autonomie foarte buna in utilizari normale, insa la fel ca la majoritatea modelelor de telefoane moderne, este nedetasabila, iar inlocuirea sa se va face doar in service-uri.

Afisaj: Chiar daca mai multi utilizatori au sperat sa vada noile ecrane OLED pe modelele de iPhone este posibil ca acest model sa nu il aiba. Compania colaboreaza cu cei mai mari producatori de ecrane si exista posibilitatea ca pe acest iPhone sa fie pus un OLED retina. Modelele comercializate in afara Europei au ecran OLED de 463 ppi si un ecran capacitiv multi touch.

Suport pentru stylus: Conform surselor, Apple adauga si asistenta Apple Pencil pentru iPhone 11. Rapoartele sugereaza faptul ca Apple Pencil are un stil supercapacitor, mult mai ieftin de fabricat decat tehnologia cu rezonanta electromagnetica pe care Samsung o utilizeaza pentru S-pen-ul de pe Galaxy Note 9. Cu toate acestea, Apple incearca sa faca totul pentru ca stylusul sa ofere senzatia de creion. In plus, sunt oferite functionalitati noi stylusului, cum ar fi atasarea magnetica la telefon pentru incarcare.

Media: Acest telefon nu mai are jack pentru casti si sunt acceptate doar castile wireless Lightning.

Radio: Radio FM este o functie care a disparut complet de pe telefonul iPhone 11, dar aceasta a fost inlocuita de o conectivitate mai buna la canalele de streaming audio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.