amplificator Wi-Fi

Gunter.ro vine de aceasta data in intampinarea ta cu tot ce trebuie sa stii despre alternativele privind alegerea unui amplificator semnal Wi-Fi si detalii despre modul in care functioneaza, tocmai pentru a putea sa faci alegerea corecta atunci cand vei cumpara unul.

Esti cu prietena si urmaresti un film pe Netflix dar nu te poti bucura pe deplin de seara in doi pentru ca filmul ruleaza cu intreruperi din cauza semnalului Wi-Fi slab? Nimic nu e mai frustrant decat un semnal slab la internet sau acele “zone moarte” din casa, unde nu ajunge semnalul Wi-Fi.

Un amplificator Wi-Fi poate fi solutia!

amplificator semnal Wi-Fi

Un amplificator Wi-Fi este un dispozitiv care extinde gama unui semnal wireless de la un router Wi-Fi. Functioneaza ca o punte intre un router Wi-Fi si un dispozitiv Wi-Fi care se afla in raza de actiune a semnalului acelui router Wi-Fi. Prin urmare, amplificatorul Wi-Fi pe care il putem denumi si “wi-fi extender” in acest articol, se conecteaza la reteaua wi-fi existenta si apoi functioneaza ca un punct de acces wireless pentru celelalte dispozitive Wi-Fi din zona, ajutand astfel la o uniformizare a semnalului in toata casa, acoperind zonele in care semnalul la internet este unul slab.

Acestea fiind spuse, daca de exemplu, avem semnal puternic in zona “A” a casei, si nu avem deloc semnal in zona “C”, vom pozitiona un extender wi-fi in zona “B” (zona de mijloc), iar acesta se va conecta la reteaua wi-fi din casa, va primi semnal de la router-ul din zona A, si va transmite mai departe, propriul lui semnal, in zona C.

Atentie! Extender-ul va emite propriul lui semnal. Ceea ce inseamna ca atunci cand veti cauta surse Wi-Fi de pe dispozitivul pe care doriti sa il conectati la internet, in lista vor aparea atat denumirea retelei configurate pe router si care poate fi denumita de exemplu: “Acasa” – si care va avea un semnal mai slab in zona cu acoperire slaba, cat si reteaua emisa de extender, sub denumirea de “AcasaExt” – care va avea un semnal mai puternic. In exemplul acesta, vei conecta dispozitivul Wi-Fi la reteaua denumita “AcasaExt”.

Top amplificator semnal Wi-Fi | Producatori:

 • TP-Link

 • NetGear

 • D-Link

 • Asus

 • Xiaomi

 • Tenda

 • Gigabit

 • Pix-Link

 • Mercusys

 • Netis

De ce ai avea nevoie de un amplificator Wi-Fi?

 • Stai la casa, ai router-ul la parter si nu ai semnal la etajul superior.

 • Utilizatori multipli care ingreuneaza reteaua si incetinesc viteza de descarcare.

 • Semnalul Wi-Fi nu ajunge si in curte (in afara casei).

Amplificatorul Wi-Fi este Solutia!

In loc sa cheltui sume mari de bani pe diverse echipamente de retea cum ar fi: cabluri, switch-uri sau hub-uri – pentru a-ti extinde reteaua; poti alege alternativa mult mai ieftina si mai simpla pe care o reprezinta amplificatorul Wi-Fi. Poti gasi intotdeauna unul potrivit nevoilor tale, ieftin si bun, accesand: Click Aici Pentru a Comanda Amplificator Semnal Wi-Fi la Cele Mai Bune Preturi!

Acestea fiind spuse, Gunter.ro vine in intampinarea ta cu urmatoarele recomandari de amplificator Wi-Fi:

Cele mai bune 5 variante de extendere pe care le poti gasi accesand eMAG.ro

 1. Range Extender wireless N300 TP-Link – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

amplificator semnal Wi-FiCel mai bun raport calitate – pret!

Acest extender nu doar ca extinde acoperirea dar si imbunatateste puterea semnalului retelei wireless deja existente.

Printre avantajele pe care le ofera putem enumera: raza de acoperire foarte mare, viteza wireless N de 300 Mbps, ocupa putin spatiu avand o dimensiune mica, simplu si usor de realizat conexiunea cu reteaua wireless, posibilitatea de a fi montat pe perete, existenta unui port Ethernet pentru situatiile in care se doreste transformarea unei retele cu fir intr-una fara fir, compatibilitate universala (compatibil cu toate dispozitivele wireless aflate in standardele 802.11 b/g/n), poate tine minte retelele wireless la care a fost conectat.

Mai simplu ca niciodata – fara ajutorul altor fire sau cabluri, utilizatorii aflati in raza de acoperire a retelei wireless, pot extinde reteaua doar prin apasarea butonului WPS aflat pe router, urmat de butonul Range Extender aflat pe extender.

In plus, indicatorul inteligent de lumina te va ajuta sa plasezi extender-ul in locul ideal, tinand cont de puterea semnalului primit de la router. In functie de locul in care extender-ul va fi plasat, acesta va oferi o acoperire optima si o performanta foarte buna a retelei.

Recomandat pentru jocuri online, streaming audio si vizionari video HD.

 1. Range Extender Netgear Wireless EX2700 – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

amplificator semnal Wi-Fi

Cele mai bune performante, insa pret foarte mare!

Acest range extender pus la dispozitie de NetGear ofera performante de top, cu o rata de transfer de 300 Mbps si standarde de securitate: WPA/WPA2-PSK WEP.

Printre avantajele oferite putem enumera: raza foarte buna de acoperire, semnal puternic, frecventa 2.4 GHz, porturi 1 x 10/100Mbps.

Recomandat pentru acoperirea unor suprafete mari (pentru spatii de peste 100 mp).

 1. Range Extender Wireless D-Link – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

amplificator semnal Wi-Fi

Performante bune la un pret corect.

Acest extender dual-band de la D-Link vine cu un design compact, usor de utilizat, si suporta viteze Wireless AC de pana la 1300 Mbps.

Porturi 1 x LAN, frecventa 2.4 – 5 GHz, securitate WPA/WPA2/WPS.

Desi nu are o raza foarte mare de acoperire, ofera un semnal stabil, este usor de configurat si ofera viteze de transfer foarte bune. Recomandat pentru garsoniera / apartament mic.

 1. Range Extender Wireless ASUS Wireless – N300 – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

amplificator semnal Wi-FiFunctionalitate extinsa, la un pret acceptabil.

Este un dispozitiv 3 in 1, avand functii de: repetor, punct de acces si punte media.

Printre avantajele oferite, pot fi enumerate: versatilitatea, setare ultra-rapida, conexiune stabila, indicator pentru acoperirea de semnal, port Ethernet.

Recomandat pentru activitati specifice de browsing si vizionari video, in apartamente de 2 camere / 3 camere.

 1. Range Extender Xiaomi Mi Pro – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

amplificator semnal Wi-FiAccesibil la un pret mic, acest extender suporta pana la 16 dispozitive conectate simultan.

Totodata, ofera putere de 2.4Ghz, pana la 300 Mbps, wireless IEEE 802.11b/G/N, acoperire Wi-Fi imbunatatita.

Criptare WPA-PSK/ WPA2-PSK, Rata de transfer 300 Mbps.

Recomandat pentru o acoperire sporita si de mare viteza, pentru dispozitive precum notebook-uri, tablete, smartphone-uri, console de jocuri sau smart TV-uri.

Click Aici Pentru a Comanda Amplificator Semnal Wi-Fi la Cele Mai Bune Preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.