recomandari alarme auto

Click aici pentru a comanda alarme auto la cele mai bune preturi!

Criterii de alegere a celei mai bune alarme auto

Fiecare masina, indiferent de anul de fabricatie, de marca, de valoarea ei actuala ar trebui dotata cu o alarma auto pentru a-i imbunatati securitatea. Cu o alarma instalata, proprietarii vor avea si un sentiment de liniste si siguranta ca masinile le sunt protejate de atacurile hotilor.

In plus, o alarma auto buna ajuta utilizatorii sa isi gaseasca mult mai rapid masina intr-o parcare aglomerata atunci cand uita unde au parcat-o.

Iata care sunt principalele criterii pe baza carora cumparatorii pot alege o alarma auto buna:

Tipul de alarma auto

Proprietarii de masini au de ales intre alarme auto audio, activa sau pasiva si alarme auto cu telecomanda sau pager:

  • alarma auto audio este cel mai rudimentar model care funtioneaza cu senzori ce emit un sunet tare care poate trezi toti vecinii din cartier;

  • alarma auto pasiva se activeaza imediat ce motorul a fost oprit si usile masinii care au fost deschise se inchid si se blocheaza din nou. Alarma auto activa se face prin implicarea directa a soferului care o initiaza;

  • alarma auto cu telecomanda si pager este un model foarte avansat, cu un sistem unidirectional sau bidirectional simplu, emitand un semnal audio care asigura soferii ca a fost primita si initiata comanda.

Raza de actiune a telecomenzii auto

Acest criteriu se refera la distanta de la care se poate activa sau dezactiva sistemul de alarma al masinii. Cele mai multe modele ofera o raza de actiune de 300 de metri, dar sunt si modele mai complexe care ofera o raza de actiune de 1000 de metri.

Canalele receptoare si numarul de telecomenzi acceptate

Pentru ca receptorul este inima alarmelor auto, iar toate optiunile de control trec prin acesta, cu cat numarul de canale receptoare este mai mare, cu atat se pot efectua mai multe functii externe, inclusiv blocarea si deblocarea usilor, deschiderea portbagajului si pornirea de la distanta. Receptorul va controla si telecomenzile pentru alarma masinii, acceptand pana la 4 telecomenzi.

Senzorii de soc al alarmei auto

Senzorii de soc au rolul de a detecta miscari anormale in masina, inclusiv loviturile din parcare sau spargerea geamului.

Dispozitiv de localizare

Orice alarma auto ar trebui sa aiba un dispozitiv de localizare, astfel incat masina sa fie mult mai usor gasita. Dispozitivele de localizare GPS pot ajuta politia sa determine unde a fost dusa masina dupa ce a fost furata.

Senzorii alarmei auto

Este foarte important ca alarma auto sa dispuna de mai multi senzori, de inchidere, de presiune, de miscare sau de soc, astfel incat soferul sa fie alertat cand masina este lovita in parcare, cand hotii sparg un geam sau cand deschid fortat o usa.

Modele de alarme auto recomandate

  1. Alarma auto sirena cu 2 telecomenzi Edotec Mistral

alarme auto

Una dintre cele mai apreciate alarme auto este modelul Mistral Max 2 care combina cele mai bune atribute ce tin de functii, calitate si versatilitate ale modelelor mai vechi intr-un singur model mai nou. Cele mai importante caracteristici ale acestei alarme auto fac referire la asigurarea unei securitati standard cum ar fi monitorizarea usilor, capotei, security loop si senzori aditionali de pornire. Cand este activata, se declanseaza imobilizatorul si taie alimentarea la starter.

  1. Alarma auto Can Bus cu telecomanda pager, Bluetooth smart control, senzor soc 3D

alarme auto

Desi la prima vedere, aceasta telecomanda auto nu este accesibila chiar tuturor categoriilor de proprietari din cauza pretului mai ridicat, este recomandata pentru functionalitatea sa impecabila.

StartLine este cel mai mare producator de alarme auto din Rusia si ofera clientilor cele mai evoluate sisteme de alarma compatibile cu cele mai noi modele de masini fabricate atat in Europa, cat si in Asia sau un America. Acest model de alarma auto este compatibil cu telefonul si cu cheia masinii, permite controlul din telecomanda originala a masinii, iar controlul prin Bluetooth de la smartphone prin aplicatia StarLine ofera mai multa siguranta utilizatorilor.

Alarma auto incuie sau descuie masina la apropierea proprietarului cu telefonul setat tag, are o configurare foarte flexibila si se monteaza foarte usor. Nu in ultimul rand, are o raza a actiunii foarte mare pentru depistarea masinii de la distanta intr-o parcare foarte aglomerata.

  1. Alarma auto PNI Escort Start 360 cu pager si pornire motor de la distanta

alarme auto

Aceasta alarma auto are functia de a porni motorul iar utilizatorul isi poate pregati masina de drum chiar inainte sa iasa din bloc sau sa o scoata din graraj, fiind ideala pentru perioada racoroasa sau friguroasa. Armarea este extrem de silentioasa, ideala pentru momentele in care utilizatorii nu doresc sa fie deranjati de alarme false cauzate de animale, zgomote puternice sau tunete.

Mai mult decat atat, dispozitivul este prevazut cu doua telecomenzi identice cu aceleasi functii, ce pot fi atasate la cele doua chei ale masinii. Deschiderea portbagajului se poate face printr-o simpla apasare de buton, iar functia de localizare a masinii este tot ceea ce au nevoie soferii pentru a o gasi intr-o parcare aglomerata.

Click aici pentru a comanda alarme auto la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.