Click aici pentru a comanda trotinete electrice la cele mai bune preturi!

Achizitionarea unei trotinete electrice pentru copii poate sa fie o alegere inspirata daca parintii tin cont de anumite caracteristici pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca, astfel incat copilul sa o poata folosi in siguranta. Pe de alta parte, daca adultii cumpara trotineta electrica pentru utilizare personala, in ideea de a scapa de traficul infernal pe parcursul drumului zilnic catre serviciu sau pentru a ajunge mai repede la cursuri la facultate, si le este mai usor sa o utilizeze, copiii trebuie sa aiba mai multa grija cand folosesc acest dispozitiv.

Este recomandat ca trotineta electrica pentru copii sa fie folosita mai mult prin locuri mai putin aglomerate, in parcuri, in spatii de joaca special amenajate, pe bulevarde unde sunt marcate locuri pentru biciclisti etc.

Criterii de care parintii trebuie sa tina cont pentru achizitionarea unei trotinete electrice

Trotineta electrica pentru copii nu este numai un mijloc de deplasare urban foarte apreciat, ci un dispozitiv care ii ajuta sa socializeze, sa faca cunostinta cu mai multi copii care detin si folosesc o trotineta, sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp in aer liber. Fiind un vehicul destul de recent introdus pe piata, parintii trebuie sa isi ia anumite masuri de precautie pentru a se asigura ca au facut cea mai buna alegere in acest sens si ca prichindeii sunt in siguranta atunci cand merg pe trotineta electrica.

Capacitatea bateriei

Capacitatea bateriei este un aspect foarte important pentru orice vehicul care functioneaza pe baza unui motor electric. Autonomia trebuie sa ii intereseze in mod deosebit, deoarece ea depinde de ce distanta vor reusi sa parcurga intr-o perioada de timp.

Autonomia bateriei va fi exprimata fie in distanta ce poate fi parcursa la o singura incarcare, fie in durata de functionare pe care o poate oferi bateria. Cei mai multi producatori au dotat trotinetele cu baterii ce pot oferi o autonomie de pana la 40 km la o singura incarcare sau o functionare de 2 ore.

Este important de avut in vedere si durata de incarcare. Cele mai bune trotinete electrice se vor incarca in mod complet in minim 2 ore.

Viteza trotinetei electrice pentru copii

Cunoasterea acestei caracteristici, a vitezei maxime pe care o poate atinge o trotineta electrica ii va ajuta pe cumparatori sa isi dea seama daca acest mijloc de locomotie este intr-adevar ceea ce cauta pentru copiii lor. Viteza maxima nu trebuie sa aiba o valoare foarte mare, pentru a fi evitate eventualele accidente. Cele mai ieftine si mai eficiente modele de trotinete electrice pentru copii pot atinge 15 km/h.

Materialul cadrului trotinetei

Materialul din care este fabricat cadrul trotinetei electrice pentru copii este foarte important, deoarece poate limita sau nu optiunile de deplasare. Cadrele de otel sunt solide si rezistente si ofera posibilitatea parcurgerii distantelor mari pe drumuri denivelate sau aglomerate. In plus, acestea sunt mult mai rezistente la lovituri, insa sunt si mai greu de manevrat si nu sunt tocmai recomandate pentru copii.

Pe de alta parte, cadrele de aluminiu sunt mult mai apreciate deoarece sunt rezistente, sunt metale usoare, pot fi folosite in plimbari in parcuri, pe drumuri neaglomerate si fara denivelari, sunt foarte usor de manevrat de catre copii si portabile.

Greutatea si inaltimea utilizatorului trotinetei electrice pentru copii

Greutatea si inaltimea copiilor influenteaza foarte mult modul de functionare al trotinetei, rezistenta si autonomia bateriei. Nu trebuie depasita greutatea maxima recomandata, iar in ceea ce priveste inaltimea, copiii vor avea nevoie de un dispozitiv cu ghidon reglabil, astfel incat sa le permita o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

Rotile si sistemul de pornire si franare al trotinetei electrice

Sistemul de pornire si de franare al trotinetei electrice trebuie sa fie usor de inteles, astfel incat copiii sa poata reactiona repede indiferent de situatie. In ceea ce priveste rotile, acestea pot fi pline, foarte rezistente, dar si foarte inconfortabile, sau se poate vorbi despre un sistem de suspensie in cazul in care copiii parcurg un teren cu denivelari.

Modele recomandate de trotinete electrice pentru copii

  1. Trotineta electrica Pulse reverb

trotinete electrice

Aceasta trotineta electrica este un model recomandat pentru copii, cu o baterie reincarcabila de 24 de volti si un timp de functionare de 40 de minute, ce poate atinge viteze de pana la 16 km/h. De asemenea, puterea motorului este de 100 W, suficienta pentru un copil. Dispune de un sistem de actionare cu lant si este recomandata pentru copiii cu varste de peste 8 ani. Constructia cadrului este foarte rezistenta, din otel, iar frana de mana se afla pe ghidon.

Din punct de vedere al dezavantajelor pe care le poate avea aceasta trotineta, insa care nu impiedica parintii sa ia in calcul aceasta investitie, materialul cadru de otel se poate dovedi destul de greu de manevrat la un moment dat.

  1. Trotineta Electrica pentru copii Blue Action

trotinete electrice

Trotineta electrica pentru copii are un scaun foarte confortabil si un capat rotunjit, beneficiaza de un sistem de franare foarte sigur si de o operare intuitiva, pentru un factor optim in miscare, indiferent de suprafata pe care este folosita. De asemenea, trotineta dispune de roti din cauciuc dur, ce ii sustin si eficientizeaza manevrabilitatea.

Varsta minima recomandata pentru utilizatori este de 8 ani, dispozitivul avand o incarcare initiala de 4 ore si o durata de functionare de pana la 2 ore si jumatate.

Din punct de vedere al potentialelor dezavantaje pe care le poate aduce aceasta trotineta electrica, acestea sunt legate de viteza maxima de 10 km/h, care desi pare mica, se va dovedi ideala pentru siguranta copiilor.

  1. Trotineta electrica cu sa pentru copii

trotinete electrice

Trotineta electrica pentru copii a fost prevazuta cu un scaun foarte confortabil si un capat rotunjit. Dispune de frane foarte sigure si ofera operare intuitiva, indiferent de tipul de suprafata. Rotile sunt din cauciuc dur si ofera un stil de transport sportiv si clasic, franale sunt foarte rezistente si bine ajustate, iar structura de metal este extrem de eleganta si rezistenta.

In ceea ce priveste potentialele dezavantaje ale acestei trotinete electrice, acestea sunt legate de sa, care doar se rabateaza, fara a se putea scoate de tot, practic copiii nu au cum sa foloseasca trotineta fara ca saua sa stea normal, in pozitie ridicata.

Click aici pentru a comanda trotinete electrice la cele mai bune preturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.