marți, mai 21, 2024
AcasăSoftware&Gadget-uriCele mai bune programe antivirus cu plata

Cele mai bune programe antivirus cu plata

Intr-o lume digitalizata asigura-te ca esti bine protejat atunci cand navighezi online

Echipa Gunter.ro isi propune de aceasta data sa vina in intampinarea ta, cu cateva informatii de baza privind modul de functionare al unui program antivirus, despre eficienta si metodele de detectie ale acestuia, si despre importanta achizitionarii unor astfel de programe, care sa ofere solutii complete de securitate intr-o lume care se dezvolta tot mai mult in plan online si care implicit, este supusa tot mai mult riscurilor unor atacuri cibernetice.

Nu va lipsi, totodata, si un top al celor mai bune programe antivirus care exista la ora actuala pe piata, accesibile si pe piata din Romania, si care pot fi achizitionate la cele mai bune preturi accesand pagina: Click Aici Pentru a Comanda Programe Antivirus la Cele Mai Bune Preturi!

Programele antivirus sunt folosite in general pentru prevenirea si eliminarea virusilor de calculator sau a altor programe nocive care ne afecteaza computerele si pe care le putem denumi generic “malware”, fie ele virusi, troieni sau viermi.

Cum opereaza un program antivirus:

Scaneaza fisierele – comparand codul unui fisier examinat cu secvente de cod din baza de date a antivirusului. In momentul in care antivirusul depisteaza o secventa de cod a fisierului scanat care se potriveste cu o secventa din baza de date, antivirusul, in functie de protocolul stabilit de utilizator, fie sterge fisierul infectat, fie il pune in carantina, fie ii blocheaza executia. Pentru o eficienta crescuta e nevoie ca acea baza de date a antivirusului sa fie mereu actualizata cu definitii noi de virusi.

Analizeaza comportamentul programelor – Daca de exemplu, un program incearca sa scrie date intr-un fisier executabil, antivirusul va detecta ca fiind un comportament suspect si va semnala utilizatorului faptul ca programul respectiv incearca sa efectueze modificari asupra sistemului de operare.

Tocmai de aceea este bine sa optati pentru un antivirus platit – tocmai pentru a beneficia de optiunile suplimentare de securitate si update-urile periodice a bazei de date a programului antivirus, pentru protectie absoluta chiar si impotriva celor mai noi virusi.

Acestea fiind spuse, echipa Gunter.ro vine in intampinarea ta cu 5 variante de programe antivirus, tinand cont, in stabilirea topului rezultat, de eficienta fiecarui program in parte, de solutiile de securitate oferite, si de raportul calitate – pret.

TOP 5 Antivirus Platit:

 1. BitDefender

 2. Norton

 3. Kaspersky

 4. Eset (NOD32)

 5. McAfee

1. BitDefender – click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

BitDefender este dovada ca o companie romaneasca poate ajunge in top la nivel international.

programe antivirus

Acest pachet ofera protectie completa anti-malware pentru 5 dispozitive, pe durata unui an de zile.

A fost votat cel mai bun antivirus al anului 2020, oferind protectie excelenta impotriva virusilor si un impact minim asupra performantelor calculatorului. De asemenea, ofera o lista extinsa de optiuni si solutii de securitate pentru sisteme de operare precum: Windows, macOS, iOS, Android.

Functionalitati pentru Windows: antivirus inteligent, protectia confidentialitatii, anti-tracker, monitorizare aplicatii care au acces la microfonul PC-ului tau, protectie camera web, control parental, advanced threat defense, VPN – criptare trafic pe internet, antispam si multe altele.

Functionalitati pentru macOS: protectie fisiere, blocare adware, detectie malware pe mai multe platforme, antiphishing, scanare ultra-rapida, autopilot, VPN, control parental, anti-tracker.

Functionalitati pentru iOS: protectie web, antifurt, VPN, confidentialitate cont, control parental, autopilot.

Functionalitati pentru Android: scanare, protectie web, wear-on, antifurt, autopilot, VPN, blocare aplicatii, confidentialitate cont, control parental.

De asemenea, poate optimiza si extinde viata bateriilor la laptop-uri sau tablete.

2. Norton: click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

programe antivirus

Norton Antivirus asigura protectie completa atat pentru PC cat si pentru Mac, tablete sau smartphone-uri.

Ofera solutii complete pentru a proteja dispozitivele IT, asigurand protectie impotriva virusilor si a programelor malware sau spyware. Blocheaza accesul la site-uri web nesigure sau descarcari suspecte. Localizeaza usor si rapid tabletele sau dispozitivele smartphone pierdute sau furate.

Ofera protectie extinsa pentru 5 dispozitive pe durata unui an de zile.

3. Kaspersky: click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

programe antivirus

Acest pachet ofera licenta pentru 3 dispozitive, valabila pentru 1 an de zile. Suporta atat sisteme PC, cat si Mac sau dispozitive mobile.

Ofera protectie pentru fisiere, pentru e-mail, web si retea. Totodata, pune la dispozitia utilizatorilor functia de monitorizare avansata a aplicatiilor, inregistrand in jurnal actiunile efectuate de aplicatiile din sistemul de operare.

Ca si functionalitati oferite putem enumera: antispam, antiphishing, navigare privata, protectie financiara, introducere in siguranta a datelor, modul aplicatii de incredere, control parental, my Kaspersky, conexiune sigura, antispyware, antimalware, antiransomware si multe altele.

Kaspersky reprezinta solutia ideala pentru un utilizator care nu are cunostinte avansate de operare PC, oferind o interfata prietenoasa, o instalare usoara si o activare simpla a aplicatiei.

4. ESET: click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

programe antivirus

Acesta reprezinta cel mai bun raport calitate / pret pentru utilizatorii cu cunostinte avansate de operare PC. Cu un protocol foarte bine pus la punct si optimizat de catre utilizator, acest antivirus poate face adevarate minuni, si se poate dovedi extrem de util chiar si pentru companii, oferind o foarte buna protectie de date atat pentru retele cat si pentru servere.

Pachetul recomandat de noi ofera licenta valabila 3 ani de zile pentru un singur dispozitiv.

Functionalitati:

 • Antivirus

 • Ransomware Shield

 • Anti-Spyware

 • Anti-Phishing

 • Exploit Blocker

 • Scanare Cloud

 • Protectie Anti-Script

 • Mod Gamer

 • UEFI Scanner

 • Control Dispozitive USB

 • Sistem protectie HIPS

 • Advanced Memory Scanner

Eset NOD32 Antivirus asigura un echilibru foarte bun intre detectie si viteza de scanare, avand un impact redus asupra resurselor PC.

5. McAfee: click aici pentru a vedea cel mai mic pret!

programe antivirus

Ultimul dar nu cel din urma, McAfee Antivirus – rapid si usor de instalat, ofera caracteristici esentiale pentru o protectie foarte buna precum navigarea in siguranta, securitatea firewall-ului, VPN, password manager si multe altele.

Suporta atat Windows cat si Mac, iOS sau Android.

Pachetul recomandat de noi ofera licenta electronica valabila 1 an de zile pentru un numar nelimitat de dispozitive.

Avantaje oferite:

 • Stocarea documentelor in foldere criptate.

 • Anti Phishing

 • Anti Malware

 • Garantia solutionarii oricarui atac malware sau returnarea banilor (dupa cum sustin cei de la McAfee: “blocheaza amenintarile folosind antivirus verificat de teste independente – acum sustinut de garantia noastra de 100 % – un expert McAfee va elimina un virus sau banii inapoi!”).

Click Aici Pentru a Comanda Programe Antivirus la Cele Mai Bune Preturi!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular