Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK54240S+

Frigiderele si combinele frigorifice sunt printre cei mai mari consumatori de energie din orice casa deoarece functioneaza permanent pentru a asigura temperatura scazuta necesara pastrarii alimentelor. De aceea, este important sa alegeti volumul combinei frigorifice in functie de necesitatile familiei dumeavoastra, luand in considerare ca un frigider cu volum mai mare incadrat in cea mai eficienta clasa energetica va consuma mai multa energie decat unul cu volum mai mic care are o eficienta energetica mai scazuta. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica compacta care este produsa de compania autohtona Arctic.

Arctic AK54240S+ este o combina frigorifica cu un design modern de culoare argintie si cu manere verticale in partea exterioara a usilor de la frigider si congelator. Deschiderea standard a usilor este spre dreapta, insa acestea sunt reversibile, putand sa fie schimbate in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Combina are dimensiuni compacte (54 x 60 x 152.5 cm) si un volum net total de 229 litri, fiind un model potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile care nu au copii.

Arctic AK54240S+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK54240S+

Arctic AK54240S+ are un compresor cu un consum anual de energie de 245 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 13 lei. Nivelul zgomotului este de doar 40 dB, astfel ca nu il veti auzi nici daca veti lasa usa deschisa la bucatarie.

Frigiderul are un volum de 142 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 2 rafturi ajustabile din sticla securizata pe care veti putea depozita o cantitate de pana la 25 Kg de alimente. In partea inferioara exista un compartiment Garden Fresh care asigura conditiii optime de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile o perioada mai lunga de timp. Sticlele cu bauturi, recipientele si borcanele de diferite dimensiuni vor putea fi pastrate pe cele trei rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare este unul destul de bun iar termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor din congelator si frigider. Interiorul frigiderului este acoperit cu un strat care nu permite dezvoltarea bacteriilor si microbilor care produc mirosuri neplacute si grabesc alterarea alimentelor.

Congelatorul cu volum de 87 de litri are 3 compartimente, din care cel superior beneficiaza de optiunea de congelare rapida, pentru a preveni deteriorarea alimentelor. Capacitatea de congelare de 3.5 Kg in 24 de ore este destul de redusa, la fel ca si autonomia de 16 ore in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent. Achizitionand aceasta combina in perioada urmatoare, veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Arctic.

Puncte tari

  • Design elegant
  • Usi reversibile
  • Frigider bine compartimentat
  • Nivel redus al zgomotului
  • Sistem de iluminare eficient
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

  • Eficienta energetica nu este foarte buna

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK54240S+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.