Arctic AK54270+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK54270+

Calitatea si fiabilitatea aparatelor electrocasnice produse de Arctic a crescut considerabil in ultimii ani, fapt demonstrat de reviewurile din ce in ce mai bune primite de la clienti. In plus, aparatele produse de compania autohtona au designuri mai moderne si functii si tehnologii care le imbunatatesc performantele si reduc consumul de energie. Raportul foarte bun dintre calitate si pret si garantia extinsa oferita pentru multe modele sunt alte atuuri ale produselor comercializate sub brandul Arctic. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu un pret accesibil care se afla in oferta companiei Arctic.

Arctic AK54270+ este o combina frigorifica cu un design simplu de culoare alba cu linii drepte si manare exterioare cu forma ergonomica. Usile au deschiderea spre dreapta insa sunt reversibile putand sa fie modificate in functie de configuratia spatiului in care veti amplasa combina. Acest model are dimensiuni de 54 x 60 x 170.5 cm si un volum total de 262 de litri, fiind ideala pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK54270+

Combina frigorifica Arctic AK54270+ nu este cea mai eficienta din punct de vedere energetic, consumul anual de 257 kWh fiind incadrat doar in clasa A+. Nivelul de zgomot de 40 dB este insa unul destul de redus, astfel ca nu va va deranja nici chiar atunci cand va odihniti sau va relaxati.

Frigiderul cu volum de 175 de metri este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata din care 3 sunt ajustabile pe inaltime. Pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor se poate folosi comparimentul special cu inchidere etansa iar pentru sticle, borcane si alte recipiente se pot utiliza cele patru rafturi situate pe usa. Sistemul de iluminare cu led asigura o lumina buna chiar si pentru rafturile din partea inferioara si are un consum mult mai redus in comparatie cu becurile clasice.

Congelatorul cu volum de 87 de litri este impartit in 3 compartimente din care cel situat in partea superioara ofera posibilitatea congelarii rapide a alimentelor. Capacitate de congelare in 24 de ore este de 4 Kg iar in cazul unei defectiuni sau a unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la o temperatura scazuta cel mult 16 ore.

Setarea temperaturilor se poate face usor cu ajutorul termostatului mecanic situat in partea superioara a frigiderului. In pachet veti gasi si doua accesorii: suportul pentru oua care incape in rafturile de pe usa si tavita pentru cuburule de gheata.

Puncte tari

  • Design simplu si compact
  • Compartimentare buna pentru frigider si congelator
  • Zona de congelare rapida
  • Nivel redus al zgomotului
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte scazut

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK54270+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.