Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Arctic AK54270S+

Consumul energetic al aparatelor electrocasnice depinde in mare masura si de volumul sau capacitatea acestora. De exemplu, o combina frigorifica cu un volummai mic si cu o eficienta energetica mai scazuta va consuma mai putina energie decat una cu o eficienta energetica ridicata dar cu un volum mult mai generos. De aceea, cel mai important aspect de care va trebui sa tineti cont atunci cand achizitionati un frigider sau o combina frigorifica este volumul net total. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu un volum mai mic care este produsa de compania autohtona Arctic.

Arctic AK54270S+ este o combina frigorifica cu un design argintiu elegant care se va incadra perfect alaturi de alte aparate electrocasnice gri-argintii sau cu finisaje din inox. Usile cu manere in partea exterioara au deschidere spre dreapta insa se pot schimba in functie de configuratia bucatariei sau holului unde veti amplasa combina. Volumul total al acestui model este de 262 de litri, fiind o alegere optima pentru familiile formate din doua sau trei persoane. Dimensiunile combinei sunt de 54 x 60 x 170.5 cm, astfel ca o veti putea amplasa si intr-un spatiu mai mic langa usa din bucatarie.

Arctic AK54270S+

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Arctic AK54270S+

Consumul energetic anual de  257 kWh este incadrat in clasa energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 14 lei. Nivelul de zgomot de 40 dB este unul destul de redus, comparabil cu alte modele cu dimensiuni similare dar cu preturi de achizitie mai mari.

Arctic AK54270S+  are un frigider cu un volum de 175 de litri care este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata care pot fi ajustate in functie de vasele si alimentele pe care le pastrati. Pentru pastrarea prospetimii fructelor si legumelor exista un compartiment Garden Fresh cu dimensiuni generoase iar pentru sticlele cu bauturi, borcane si alte recipiente puteti folosi cele 4 rafturi din plastic de pe usa frigiderului.

In ceea ce priveste congelatorul, acesta are un volum de 87 de litri si este impartit in 3 compartimente din care cel superior ofera optiunea de congelare mai rapida a alimentelor. Capacitatea de congelare de 4 Kg in 24 de ore este destul de redusa, dar autonomia in cazul unei pene de curent este foarte buna, alimentele fiind pastrate la o temperatura scazuta pana la 16 ore.  Achizitionand aceast model pana la sfarsitul anului veti beneficia si de garantia extinsa de 5 ani oferita de Arctic.

Puncte tari

  • Design argintiu modern
  • Spatii interioare cu o buna compartimentare
  • Nivel redus al zgomotului
  • Zona de congelare rapida
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Pret accesibil

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este cel mai scazut

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Arctic AK54270S+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.