Arctic AK54305

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Arctic AK54305

Combinele frigorifice si frigiderele sunt cele mai mari aparate electrocasnice astfel ca designul lor va influenta decorul bucatariei sau holului in care sunt amplasate. Daca intr-un decor modern sunt potrivite combinele frigorifice cu finisaje argintii sau din inox, intr-unul clasic, culoare alba ramane cea mai populara. Volumul combinei frigorifice este cel mai important aspect pe care va trebui sa il luati in considerare, acesta trebuind ales in functie de numarul de persoane din familia voastra. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu dimensiuni compacte si reviewuri foarte bune care este produsa de compania autohtona Arctic.

Arctic AK54305 este o combina frigorifica cu un design simplu de culoare alba si cu manere exterioare prinse de marginea laterala a usilor de la frigider si congelator. Dimensiunile frigiderului sunt de 54 x 60 x 181.4 cm iar usile sunt reversibile, putand sa fie schimbate in functie de spatiul disponibil din bucatarie sau hol. Acest model are o capacitate totala de 291 de litri ceea ce il face potrivit pentru familiile formante din 2-3 persoane.

 

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Arctic AK54305

Consumul de energie de 267 kWh este incadrat doar in clasa de eficienta energetica A+, insa costul cu energia nu ar trebui sa depaseasca 15 lei pe luna. Nivelul de zgomot de 40 dB este unul acceptabil, insa s-ar putea sa va deranjeze pe timpul noptii daca il veti amplasa pe un hol sau intr-o bucatarie deschisa.

Frigiderul are un volum de 204 litri si este bine organizat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata si a compartimentului Garden Fresh pentru fructe si legume. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra atat sticlele si recipientele mai mari cu apa, suc sau lapte cat si alte borcane sau recipientul de oua. In partea superioara se afla atat termostatul ajustabil cat si becul care asigura o iluminara buna spatiului interior.

Congelatorul are un volum de 87 de litri si este impartit in 3 compartimente, din care cel superior beneficiaza de functia de racire rapida Fast freeze Zone. Veti putea astfel sa pastrati atat deserturile congelate cat si preparatele din carne fara ca acestea sa isi imprumute din mirosuri. In cazul unei defectiuni, alimentele vor ramane reci pana la 16 ore, timp suficient in care veti putea sa o remediati.

Usa frigiderului are o garnitura antibacteriana astfel ca spatiul interior este protejat de bacteriile care pot sa altereze calitatea fructelor, legumelor sau a altor alimente pe care le pastrati in interior. Fiabilitatea acestui frigider este confirmata si de garantia extinsa la 5 ani care este oferita de Arctic.

Puncte tari

  • Design compact
  • Spatiu interior bine organizat
  • Nivel rezonabil al zgomotului
  • Rafturi din sticla securizata
  • Garantie extinsa la 5 ani
  • Raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina frigorifica Arctic AK54305

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.