Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60320NFE+

Compania autohtona Arctic a facut mai multe investitii in ultimii ani care ii permit producerea unor aparate electrocasnice mai performante dar si cu un design mai actual. Veti gasi in oferta marilor magazine combine frigorifice, masini de spalat, aragazuri sau plite si cuptorare incorporabile cu brandul Arctic care au specificatii si design comparabile cu cele ale unor producatori mult mai cunoscuti. Un astfel de aparat electrocasnic este si combina frigorifica lansata la sfarsitul anului trecut, pe care dorim sa v-o prezentam in cele ce urmeaza.

Arctic AK60320NFE+ este o combina frigorifica cu un design elegant din inox si un display digital in partea superioara a usii frigiderului. Manerele verticale sunt integrate pe lateralul usilor care au deschidere standard spre dreapta, insa sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica in functie de spatiul disonibil din bucatarie sau hol. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 60 x 185.3 cm si un volum net total de 287 de litri, fiind potrivit pentru persoanele singure sau pentru familiile mai mici.

Arctic AK60320NFE+ prezentare

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60320NFE+

Arctic AK60320NFE+ are un compresor cu un consum anual de 318 kWh incadrat in clasa de eficienta energetica A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 17 lei. Nivelul zgomotului de 43 dB este destul de redus pentru a nu va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau livingroom.

Spatiul de refrigerare are un volum de 197 de litri si este impartit cu ajutorul celor trei rafturi ajustabile din sticla securizata pe care se va putea depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista un compartiment spatios Garden Fresh care va mentine o umiditate constanta pentru ca proprietatile nutritive ale fructelor si legumelor sa se pastreze un timp mai indelungat. Sistemul de iluminare cu LED ofera o lumina buna pentru toate spatiile din frigider, dar degaja si mai putina caldura, reducand astfel consumul energetic. In plus, usa de la frigider beneficiaza de un sistem de avertizare sonora in cazul in care ramane deschisa mai mult de un minut.

Congelatorul cu volum de 90 de litri este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale, cel superior beneficiind si de functia de congelare rapida. Capacitatea de inghet de 5 Kg in 24 de ore este destul de buna, iar autonomia in cazul unei pene de curent ajunge pana la 19 ore.

Panoul de control are un display digital si mai multe butoane cu touch care permit setarea temperaturilor interioare dar si activarea functiilor de racire sau congelare rapida sau a modului vacanta, care va reduce substantial consumul de energie. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum Full No Frost care impiedica formarea ghetii in congelator, Air Flow Dual Tech care utilizeaza curenti separati de aer in frigider si congelator Eco Fuzzy prin care combina va intra in modeul economic in cazul in care nu a fost deschisa timp de 6 ore.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Dimensiuni compacte
  • Display digital
  • Functii si tehnologii moderne
  • Nivel redus al zgomotului
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul de energie nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60320NFE+

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.