marți, mai 21, 2024
AcasăFrigidereCombina frigorifica Arctic AK60400NFMT pareri si pret

Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT pareri si pret

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60400NFMT

Electrocasnicele comercializate sub brandul autohton Arctic au vanzari foarte bune in ultimii ani datorita raportului excelent dintre calitate si pret pe care il ofera. Arctic a facut investii masive pentru ca produsele sale sa aiba atat designuri actuale, cat si specificatii tehnice si consumuri comparabile cu aparatele produse de branduri mai cunoscute la nivel european. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Arctic care are atat un design modern cat si specificatii tehnice bune.

Arctic AK60400NFMT este o combina frigorifica a carei carcasa are un design actual cu linii drepte si finisaje din inox. Manerele verticale sunt integrate pe cantul celor doua usi cu deschidere standard spre dreapta, care insa se va putea modifica in functie de amenajarea bucatariei. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 65 x 201 cm si un volum net total de 356 de litri, din care frigiderul are 257 de litri iar congelatorul 99 de litri.

Arctic AK60400NFMT review

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60400NFMT

Arctic AK60400NFMT are un compresor cu un consum anual de energie destul de ridicat de 351 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A, pentru fiecare luna de utilizare trebuind sa platiti aproximativ 19 lei. Zgomotul de functionare are o valoare de 43 dB, care se poate compara cu cea a altor modele cu dimensiuni si specificatii tehnice similare.

Pentru organizarea spatiului de refrigerare aveti la dispozitie 3 rafturi din sticla securizata si un compartiment spatios pentru fucte si legume. Rafturile din sticla permit depozitarea unei cantitati mari de alimente si se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Compartimentul Garden Fresh are o inchidere etansa mentinand un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista 3 rafturi din plastic unde veti putea depozita atat sticle si borcane de diferite dimensiuni cat si recipiente mai mici sau suportul pentru oua. In frigider exista un ventilator care asigura distribuirea uniforma a aerului rece in toate spatiile interioare, iar sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel optim de lumina chiar si pentru compartimentul de fructe si legume. In plus, termostatul mecanic permite setarea facila a temperaturilor interioare din frigider si congelator.

Congelatorul are 3 compartimente, din care cel inferior este cel mai spatios, permitand depozitarea unor alimente mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de mica, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice ajunge pana la 20 de ore. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Full No Frost care impiedica formarea ghietii in spatiile interioare sau Air Flow Dual Tech care utilizeaza curenti de aer multidirectionali in frigider si congelator.

Puncte tari

  • Design elegant din inox
  • Volum generos
  • Termostat mecanic
  • Frigider cu o buna compartimentare
  • Nivel redus al zgomotului
  • Tehnologii moderne
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consum energetic destul de ridicat

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Arctic AK60400NFMT

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -

Most Popular

Arctic AK60400NFMT este o combina frogorifica cu design elegant si spatii interioare bine organizate si cu volum generos.  Sistemul de iluminare interioara cu LED, sistemul de racire Full No Frost si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Arctic.Combina frigorifica Arctic AK60400NFMT pareri si pret