RCNA340K20W

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA340K20W

Pastrarea prospetimii si proprietatilor alimentelor o perioada mai lunga de timp depinde atat de asigurarea unui nivel optim de umiditate si temperatura cat si de utilizarea unui sistem antibacterian care sa impiedice dezvoltarea microorganismelor. Combinele frigorifice si frigiderele moderne folosesc astfel de sisteme care elimina mirosurile neplacute si impiedica dezvoltarea bacteriilor care altereaza alimentele in spatiile interioare. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Beko care utilizeaza un astfel de sistem antibacterian dar ofera si un raport foarte bun intre calitate si pret.

Beko RCNA340K20W este o combina frigorifica cu un design clasic de culoare alba cu linii drepte si manere orizontale integrate in usi. Deschiderea usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile astfel ca le veti putea modifica in functie de spatiul disponibil. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 65 x 175.4 cm iar capacitatea totala este de 302 litri, ceea ce il face potrivit pentru familiile care au unu sau doi copii.

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA340K20W

Consumul energetic anual de 304 kWh este incadrat doar in clasa A+, costul lunar pentru energia consumata fiind de cel mult 17 lei. Beko RCNA340K20W are un nivel al zgomotului 43 dB, o valoare destul de mica mai ales daca luam in considerare volumul generos al frigiderului si congelatorului.

Frigiderul are un volum de 302 litri si este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care vor putea sustine alimente si vase cu o greutate de pana la 25 Kg. Compartimentul pentru fructe si legume asigura un nivel optim de umiditate si temperatura pentru pastrarea prospetimii acestora o perioada mai indelungata. Cele trei rafturi de pe usa ofera spatii optime de depozitare atat pentru sticle si recipiente mai mari cat si pentru borcane si suportul de oua. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de lumina chiar si pentru compartimentul de legume iar alerta sonora va va instiinta de fiecare data cand ati lasat deschisa usa de la frigider.

Vomul congelatorului este de 97 litri, spatiul fiind impartit in 3 sertare aproximativ egale din care in cel superior veti putea congela alimentele mai rapid. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este destul de redusa insa autonomia de 21 de ore in cazul unei pene de curent va ofera timp suficient sa remediati problema fara ca alimentele congelate sa se altereze.

Pe langa sistemul antibacterian, aceasta combina frigorifica foloseste si sistemele Active Dual Cooling si No Frost pentru racirea uniforma a compartimentelor din frigider si congelator dar si un filtru activ de carbon care elimina mirosurile neplacute din frigider.

Puncte tari

  • Design simplu
  • Interioare spatioase si bine organizate
  • Nivel scazut al zgomotului
  • Sistem antibacterian si filtru de mirosuri
  • Garantie extinsa de 5 ani
  • Raport bun calitate/pret

Puncte slabe

  • Consumul energetic nu este foarte redus

Click Aici Pentru A Vedea Oferta De Pret Combina Frigorifica Beko RCNA340K20W

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.